pyinstaller hatası
programımı .exe yapmak için pyinstaller dosyam.py yazıyorum ve aşağıdaki gibi hata alıyorum.
SyntaxError: Non-UTF-8 code starting with '\xf0' in file C:\Users\\AppData\Local\Programs\Python\Python39-32\Scripts\pyinstaller-script.py on
line 1, but no encoding declared; see https://www.python.org/dev/peps/pep-0263// for d
etails
Arkadaşlar merhaba bazı sitelere girince ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR hatasını alıyorum internette araştırdım her çözümü denedim yaptım yine olmadı.
giremediğim siteler: riot games , steam + steam uygulaması (107 diye hata kodu) , gamebanana.com, vs.
hatta ve hatta riotun oyunu olan VALORANT a dahi giremiyorum pc ile alakalı oldugunu dusunmuyorum evde 3 laptop var hepsinden denedim girilmiyor.
bir yerde okudum müstehcen siteler de o hatayı veriyor diye denedim doğruymuş. ama yukarıdakiler yasaklı siteler değil ?
bilen varsa söyleyebilir mi? teşekkürler.
Valorant ve steam a girmiyor !
arkadaşlar ne valoranta girebiliyorum ne valorantın sitesine. steam a da giremiyorum steamın sitesinede ne yapacam. WİFİ üzerinden valoranta girilmiyor aynı şekilde steame de. ama telefonun internetinden girebiliyorum. valoranttan İP ban yediysem steam la ne alakası var. lütfen yardımcı olun
Kendime program yazdım fakat sadece saat ayarlamasını yapamıyorum benim isteğim örneğin saat 12 de program kendi çalışsın bunu nasıl yapacağım yazılımda yeniyim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 899 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: FPS/TPS