Merhaba, ben whatgeek sitesinden zuoya gmk67 alacaktım. Fakat sepet kısmına geldiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Araştırmama göre alan kişiler buradan almış ama artık gönderim yapmıyor mu anlamadım. Geçici olarak diyorlar ve gözlemlediğim kadarıyla sipariş verebliyorum ama bu hatayı alıyorum. Sipariş vermeli miyim bir sorunla karşılaşır mıyım veya nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, Laptopum İ7 8565U, MX130, 16 GB ram özelliklere sahip. Daha önce Android Studio kurduğum zaman Laptop işlemcisi galiba aşırı ısındığından dolayı iliklerine kadar donup kilitleniyordu. Tamamen kapatmadan kendine gelmiyordu. Bu olayı sadece Android Studio'da değil. Adobe programlarında da yapıyordu. Uzun zamandırda Android Studio kullanmıyorum. Şimdi tekrardan yükleyeceğim. Fakat hangi sürümü kursam daha sağlıklı olur bilmiyorum. En güncel sürümü mü kurmak daha stabil olur yoksa 2018-2019 yıllarından kalma herhangi bir Android Studio sürümü kurmak mı daha stabil olur? Detaylı açıklayarak cevap verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
EasyCep Telefon Satmak İçin Güvenilir mi?
Merhaba, 27/01/2023 tarihinde EasyCep firmasına iPhone 8 cihazımı teslim edip 5 iş günü içerisinde ödeme seçeneğini seçerek satışa onayı verdim. Cihazı almaya gelirken kurye 1 saatte kapımda oldu. Fakat sıra ödemeye gelince 7. iş gününe girmiş bulunuyoruz hafta sonları ile birlite 11. gün oldu. Müşteri hizmetlerini her aramamda bugün yatmış olur deyip sürekli geçiştiriyorlar. YouTube'da birkaç büyük kanal videosunu çekince güvenilir olduğunu düşündüm. Ama verdikleri hizmet kendilerinden şüphe ettiriyor. Asıl konuya gelecek olursak sizce EasyCep firması güvenilir mi, bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim? Daha önce satış yapan varsa benimle deneyimlerini paylaşmasını çok isterim. (adamların Turkcell, Samsung, gürgençler vb. Gibi firmalarla iş yapması ortak olması daha da kafamı karıştırıyor...)
LİSE STAJI
Merhaba Lİse 3 öğrencisiyim bilişim bölümünde okuyorum yazın staj yapacağım fakat internetteen iş ilanlarına baktığımda genelde stajyeri Üniversite öğrencisi yada hiç istemiyorlar. Çıkmaz bir yola girdim sanki ne yapacağımı bilmiyorum okul biz karışmıyoruz diyor. Beni aydınlatabilcek kardeşlerim veya büyüklerim varsa yardımcı olabilirler mi?
Herkese s. A direk konuya geçeceğim artık farklılık istediğim ve heveslendiğim için Windows 11'e geçmek istedim USB ile format atarak temiz kurulum yaptım her şey tamamlandıktan sonra Windows Update kısmında ki gümcellemelerin hepsini yapıp ekran kartı sürücülerini kurdum. Her şey tamamlandıktan sonra PC zorunlu yeniden başlatma yapmamı istedi bende yaptım geri açılırken yükleme %100'de kaldı 1 saat civarı bekledim değişem bişsey olmadı bende kapat aç yaptım ve görüş o görüş o olaydan sonra PC logosunu görüyorum ardından siyah ekranda kalıyor sadece fare imleci gözüküyor ve hareket ettirebiliyorum. Belki güncellemelerden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüp sorun giderden güncellemeleri kaldır dedim ama bir faydasını göremedim. Bu sefer ISO dosyasını eksik indirebileceğimi düşündüm ve Windows 10'a geri dönüp Update yaparak yükselttim fakat yine bir faydası dokunmadı sorun neden olabilir çözüme nasıl ulaşabilirim başka yaşayan biri var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. (laptop tüm özellikleri karşılıyor)
laptop özellikleri:
i7 8565u - UHD 620
GeForce MX130.
8 GB RAM
256 GB SSD.
GÜÇ KAYNAĞIM YETER Mİ?
Herkese S.A sistemim pentium e6500 - Radeon HD 6350 Maalesef durumum olmadığı için ve pc'ye ihtiyacım olduğu için idarelik işlemci aldım quad q9400 güç kaynağım Casper 250w bazıları Sorun çıkartır sistemi yakarsın vs. Dedi o yüzden korktum takmadım ne yapmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.148 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware