BAĞDAT CADDESİ EDS
Arkadaşlar selamlar,
Normalde seyir halinde telefonla oynamam fakat bugün telefonum araca bağlı iken bağlantısı koptu bende kırmızı ışıkta beklerken onu ayarlayayım dedim o sırada yeşil ışık yandı bende hafif hareket ederken eds nin tam önünde iken telefonu bıraktım. Sizce ceza işlemi uygularlar mı ? Bahsettiğim alan tam burası.
BEDELLİ ASKERLİK KATILIŞ TARİHİ
Arkadaşlar Merhaba 8 Haziran günü tecilim bitiyor. Kısmetse bedelli yapacağım. Benim bütün işlemler dahil en geç ne zaman başvuru yapmam gerekiyor. Bir türlü şu bedelli askerlik mantığını anlamadım bana bütün süreci baştan aşağı anlatabilecek biri var mıdır ?
1.4 TDCİ FİESTA & 1.5 CRDİ VGT ACCENT ERA & 1.4 PUNTO
Arkadaşlar Merhaba,
Yakın zamanda 230.000 civarına araç bakıyorum.
3 araç arasında kaldım .
- araç 2008 MODEL 1.4 TDCİ COMFORT FİESTA (177.000 KM 70HP) 205.000 TL
- araç 2009 model 1.5 CRDİ VGT TEAM ACCENT ERA (144.000 KM 110 HP) 220.000 TL
- araç 2011 model 1.4 PUNTO EVO ACTİVE (165.000 KM) 230.000 TL (buna alternatif 1.3 dizel versiyonları da var )
değişen boya durumları aşağı yukarı aynı. İlk aracım olacağı için arıza masraf gibi giderleri de göz önüne alarak hangi aracı önerirsiniz.
aylık baksanız 200-300 km yol yaparım. Haftasonları sağa sola gitmek için kullanacağım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum ..
PARK HALİNDEKİ ARACIN YOKUŞ AŞAĞIYA KAYMASI
Arkadaşlar Merhaba,
2021 Model Kia Picanto aracımı yokuş aşağıya park ettikten sonra vitesi boşa alıp el frenini çekip vitesi bazen boşta bazen de aracın yönüne göre D veya R de bırakıyorum. Geçen gün vitesi boşa alarak el frenini çekip aracın yığılmasını aldıktan sonra direksiyonu kaldırıma dayayarak araçtan indim. Araçtan eşyalarımı alıp kapıyı kapattıktan sonra tam kilitleyecekken araç birden kaymaya başladı. Lastikler dönmüyor fakat araç kayıyor. (Buzlu zeminde frene basınca lastikleri kilitlenmiş şekildde) tabi o heyecanla aracın içerisinde atladım araç ön lastik kaldırıma değerek durdu. İlk kez böyle bir şey yaşadım bunun sebebi ne olabilir ?
Şimdiden teşekkürler...
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.900 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası