Önlisans mezunu Yedek Astsubay işler nasıl yürüyor ACİL YARDIM
Önlisans mezunu olduktan sonra astsubay olmayı düşünüyorum askere yedek astsubay olarak mı gidip 12 ay askerlik yapıp mı yedek astubaylığa orduda başlayacağım yoksa kpssden mi Yedek astsubay olacağım olduktan sonra askeriyede mi kalacağım yoksa lojmanlarda mı maaş skalası nedir biri aydınlatırsa çok memnun olurum bilgilendirilmeye ihtiyacım var lütfen.
Mezurayla İnşaat metresi aynı ölçüp boyu farklı ölçmesi
bugün spor salonunda hocalarımla tespit ettiğim olaydır mezura ile 169 çıkıyorum inşaat metresi ile 165,5 çıkıyorum ayakkabısız ama bir yerin uzunluğunu ölçünce ikiside aynı ölçüyor hatta Halter hocam vardı 172 sağlık ocağında ölçtürdüm dedi inşaat metresiyle ölçtük adam ayakkabı dahil 170 ayakkabı hariç 166 çıktı mezurayla ölçünce boyu doğru çıktı sebebi nedir hangisi doğrudur ?
Yaş 18.5 Boy uzar mı
Polislik mülakatlarına gideceğim evde inşaat metresi ile 165 çıktım polikilinkte 165 falan çıktım sağlık ocağında 172.8 çıktım 2.8i topuk boyudur dedik doktor ile spor salonunda yine 173 falan çıktım 3 cm ayakkabı topuğu vardır dedik bugün en son Dispanserde ölçüldüm 166dsn uzun çıktım polis olmak için 167 boy lazım uzama plaklarıma kapanmış dedi doktor 0.5mm de olsa uzama şansım var mı? Omurga esnetme hareketlerine başladım
İnşşat Metresiyle Boy ölçmek
Annem şeker hastası olduğu için hastaneye gitmişti orada boy kilo ölçtüklerinde annem 159 çıkmıştı üzerinden 1 sene anca geçmiştir annem inşşat metresiyle 152 çıkıyor ben 165 çıkıyorum annem benim burnuma geliyor burnumdan yukarısı 14cm yapıyor 173 falan çıkıyorum ama inşşat metrsiyle ölçünce 165 166 falan yurtta 170 im diyen arkadaşım benden kısa 152yim diyen kuzenim annemden kısa askerde 185 çıkıp inşaat metresiyle ölçülen abimde 178 çıkıyor anlamadım ben ?
MYP ile yatay geçiş
Gediz adalet bölümünde okuyorum uşağa MYP ile geçmeyi düşünüyorum puanım 295 uşağa yerleşen son kişi 299 sizce geçme şansım var mı?
ASUS Prime H610M-E vs MSI PRO H610M-G
hangisini almalıyım sizce neden ?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.417 (Bu ay: 705)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic