Bildirim
@2canguven
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
2canguven · Türk Telekom (TTNET) altına konu açtı.
4 yıl
Binama bir internet kablosu çekildi
İyi günler öncelikle,
Birkaç gün önce oturduğum sokakta ekipler çalışma yapıyorlardı Türk Telekomdan olup olmadıklarını sormayı unuttum ancak oturduğum binamın doğalgaz borusuna üzerinde "Türk Telekominükasyon A.S" yazan bir kablo bıraktılar sorduğumda da fiber internet kablosu dediler.
(Kablonun ucu kesik ucuna takılı bir şey yok)
("Turk Telekomunikasyon A.S. 2020 OBK" yazıyor)
Bu tür bir durum tecrübeleyen arkadaşlar var ise birkaç sorum olacak sorularımı cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sorularım :
- İkamet ettiği evde buna benzer bir kablosu olan arkadaşlar bu kablonun bir fiber internet kablosu olduğunu tescilleyebilir mi ? çok fazla teknik ekip gördük bu fiber 2 aya size fiber gelir diyip 2 sene çıt çıkarmayan ekipleri tescillemek açısından soruyorum.
- Eğer bu kablo bir fiber kablosu ise bu kabloların FTTH ağ tasarımına spesifik olarak yapıldığı hakkında yazılar okudum. Bu kablo FTTH ağ tasarımını destekliyor mu ?
- Eğer bu kablo bir fiber kablosu ise Bu tür durumu tecrübeleyen arkadaşlar onların binasına bu tür kablo çekildikten ne kadar süre sonra çoklayıcı veya fiber kabini monte edilmişti ve ne kadar süre sonra bu altyapıdan hizmet alabildiler ?
Soruları cevaplayan ve zamanını ayıran herkese teşekkür ederim. Umarım benim gibi aklında sorular olup bu tür durumu yaşayan herkes açısından aydınlatıcı olur.
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 636 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türk Telekom (TTNET)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 636 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türk Telekom (TTNET)
Mesajları
İkinci El Referansları