Merhaba, yeni taşındim çatıya çıktım nexstar uydu santrali var baktım uydudan 4 tane kablo santrale bağlı santralden çıkan 4 küçük kablo var onlardan ikisi dairelerden gelen kabloyla bağlanmış 2 kabloda boşta bizim evdede bı kablo var ama birbirlerine çok dolanmişlar santrale bağlı mi değil mi anlamıyorum.
Sorum şu santralin adaptörü prize takılı değil. Evdeki kabloyu TV bagladim ama sinyal yok. Şimdi benim evdeki kablo santralde bağlı olmayan bostaki kablo mu yoksa santralin adaptörü prize takılı değil diyemi çalışmıyor.
Abim diyorki o adaptörü fişe takarsan belki ücretlidir filan sana borç çıkarmasinlar sonra.
Bilenler yardım lütfen. Zaten boş port yok internette yok evde çit çıkmıyor bı yardım. Teşekkürler
Google Play Store Listelerinde Oyunumu Bulamıyorum
Selam dostlar. Oyun geliştirmeye yeni başladım. Öğrenmeye, gelişmeye "Donanmaya" devam ediyorum :) Dostlar oyunlar play store nasıl yüklenir hangi hatalarla karşılaşırım, reklamlardan ne kadar gelir elde edebilirim gibi aklımdaki sorular için basit bir oyun yapıp Play Stor'a yüklemiştim yaklaşık bir ay önce. Oyunumun ismi Roll or Boom Arkadaşlar problemim şu oyunu yükledim iyi hoş ama oyunum listelerde görünmüyor. Mesela Roll yazınca isminde Roll geçen tüm oyunlar çıkıyor ama benim oyunum bi türlü çıkmıyor hiç bir listede oyunumu bulamıyorum. Yalnızca oyunun tam adını(Roll or Boom) yazınca çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bu oyun için çok önemli değil ama yeni oyunlarım için çözmem gerek bilenlerden yardım bekliyorum.
Belki merak edersiniz ;)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 351 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyunlar