TÜRKÇE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUNUR MU?
YKS sıralamam 122k biliyorum bilgisayar mühendisliği için yeterli sıralama değil fakat her şeye rağmen okumak istiyorum. Bu sıralamayla ingilizce bilgisayar mühendisliği tutmuyor(ücretli ve indirimli hariç), bazı üniversitelerde türkçe bölümler tutuyor. Sizce Türkçe bilgisayar mühendisliği okumalı mıyım? Yoksa özel üniversitede inglizce mi okumalıyım ya da farklı bir bölüm mü tercih etmeliyim. Bilgisayar mühendisliği harici aklımda inşaat mühendisliği var fakat bilgisayar ilk isteğim
Oyun oynarken ekran kartının düşük mhz çalışması
|
Ryzen 3 2200g ekran kartı önerisi
|
R3 2200g ile yayın yapmak ?
|
Ekran kartı olamadan oyun oynamak
|
Intel Core2 Quad Q9400 ekran kartı ve psu tavsiyesi
Merhaba bilgisayarıma yeni q9400 işlemci aldım fakat ekran kartı bulunmuyor psu ve ekran kartı alacağım.işlemciye uygun ekran kartı ve ikisine yeterli derecede güç verebilecek bir psu önerirmisiniz.
Sistemime psu yeter mi?
Sorum şu yeni işlemci ve ekran kartı alacağım ve şuan kullandığım psu, alacağım işlemci ve ekran kartına yeter mi?
SİSTEM;
Anakart: foxconn g41mx-k DDR2;
İşlemci: İntel Pentium e5400 2.70ghz;
Harddisk: WD 1tb SATA3 harddisk;
Ram:2x2gb 800mhz DDR2;
Psu: Casper Win400ps;
ekran kartı henüz yok
Psu özellikleri:
Alacaklarım:
İşlemci: İntel core2 Quad q9400
Ekran kartı: GTX 750 1gb
Biliyorum sistemim kötü fakat dolar bu kadar yüksek iken bilgisayar almak mantıklı gelmiyor. Şimdilik bu bilgisayar ile idare etmem gerek yavaş yavaş parçalarını değiştireceğim. Bu PSU alacağım parçalara yeter mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.536 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler