Acpi Bios Error
Merhaba, bundan 1 ay önce Dell marka Windows 11 diz üstü bilgisayarımın (bilgisayar 2 yıllık) pili ölmüştü. Bilgisayarı elektriğe takıp açmaya çalıştığımda 5 dakika bile geçmeden ACPI_BIOS_ERROR sebebiyle mavi ekran verip yeniden başlıyordu. Bilgisayara herhangi başka bir donanım değişikliği yapmamıştım. Ben de bu yüzden bunun pilden kaynaklanabileceğini düşündüğüm için pili değiştirmeye servise gönderdim. Bilgisayarımı 3 gün önce servisten aldım 2 gündür sıkıntısız çalışıyor fakat bugün birden yine aynı hata mesajı ile mavi ekran vermeye başladı. Bunun üzerine BIOS menüsüne gidip tüm BIOS ayarlarını varsayılan olarak ayarladım. Şimdi de bilgisayarı açınca mavi ekran vermek yerine sadece donuyor ve güç tuşuna 5 saniye boyunca basılı tutup zorla kapatmadığım sürece hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Gamepad önerisi
Bilgisayara gamepad alacağım 300 TL'yi geçmezse iyi olur. Önerileriniz var mı?
Merhaba, yaklaşık 5 yıldır kullandığım bilgisayar (HP 250 G3) 2 gün önce bozuldu ve tamir edilemeyecek durumda ayrıca fiyatlar da çok fazla bu nedenle yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Kullandığım laptopta oyun oynuyorum, oyun yazıyorum, bazı kod programları çalıştırıyorum (çok ağır programlar değil), Microsoft Office gibi programlar kullanıyorum iş için. Windows 10 veya 11 olmasını tercih ederim, kullanmam gereken bazı programlar Windows gerektiriyor. Yaklaşık bir 10 000 ₺ bütçem var sizin önerileriniz nelerdir? Malum çok arttı fiyatlar artık 10 000 ₺ gib bir fiyata bu özelliklere sahip bir bilgisayar alabilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
YouTube'da bana abone olanları abonelikten çıkarabilir miyim?
Merhaba, YouTube'da bana abone olanları abonelikten çıkarma gibi bir seçenek var mı? Eğer varsa lütfen söyler misiniz? Teşekkür ederim...
Biliyorum modeme reset at diyeceksiniz fakat onu çoktan yaptım, modemin reset tuşuna 10 sn basılı tutunca ışıklar yanıp söndü mavi ışık yandı iki tane. Modemimin markası Netmaster, modem arayüzünün şifresini unutunca modeme reset attım fakat varsayılan kullanıcı adı ve şifre olan "admin" yazınca çalışmıyor. Lütfen yardım edin.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.005 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar