500-550 TL arası fare önerisi
Merhabalar dün elime geçen Rival 3 Wireless faresini yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı iade ettim, şu an yeni bir fare bakıyorum bütçem 500 TL ile 550 TL arası (çok az bütçemi aşabilirim 560 565 gibi).
Şu an kulandığım fare SteelSeries Rival 3. Fareyi palm şeklinde tutuyorum, farenin sol tarafında minimum 2 düğme olması ve kablolu olması gerekli önerileriniz için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Rival 3 Wireless internet bağlantısını kopuyor
Önceden Rival 3 kullanıyordum. Scroll tuşu bozulunca yeni bir fare almak istedim ve seçimimi Rival 3 Wireless'tan yana kullandım. Bugün elime ulaştı ve fareyi bağladım. İlk saatlerde hiçbir sıkıntı yoktu, belli bir süre sonra bilgisayarımdan internet bağlantısı kesilmeye başladı ama tam bir kesilme değil, git gel oluyor. İnternet hızı çok fazla şekilde düşüyor. Kaça kadar düştüğünü bilmiyorum. Speedtest açılmıyordu.
Bilgisayarım masaüstü bir bilgisayar. Ethernet kablosu kullanmıyorum. İnternete bağlanmak için TP-Link TL-WN8200ND V1 modelinde adaptör kullanıyorum. Dediğim gibi, ne yaptıysam çözemedim. Wireless için gerekli USB'yi takıyorum, internetim gidiyor. Çıkartıyorum, geri geliyor. Bildiğiniz bir çözüm varsa söylerseniz sevinirim. İyi forumlar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 178 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad