GEFORCE NOW GAMEPAD
Herkese iyi günler. Televizyonumda geforce now var fakat bi gamepadim vesaire olmadığı için kullanamıyorum.(1 yıllık geforce now aboneliğim var) Maximum 1000 tl olacak şekilde bir gamepad önerir misiniz?
2000-3000TL 2. El Telefon Öneri
Selamün Aleyküm öncelikle herkese geçmiş olsun, depremden etkilenene etkilenmeye vb. Bi konuda yardım lazım. Kardeşime 2000-3000 aralığında telefon lazım. Kendisi 12 yaşında, 2. el bi telefon bakıcamda piyasaya hakim değilim pek. Kendisine oyun oynarken fazla sıkıntı çıkarmasın yeterli. Bu aralıkta tavsiye ettiğiniz marka/modeller hakkında bi bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Herkese iyi haftalar.
TEST
Selamün Aleyküm acaba test kitabı ya da föy kaynaklarını indirebileceğim bir site bilen var mı ? 11. Sınıfım
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar elinizde ek kök ayrımı yapıp ek türünü söyleyen bi yazılım var mı zor olabilir ama vardır belki yapan
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Merhaba yakın zamanda hazırlamam gereken bir sunumum var fakat 1 aydır bu sorunu alıyorum. Sunuyu hazırlarken rahatsız etse de engel olmuyordu fakat şimdi yapacağım sunumu online derste benim sunmam isteniyor. Orda bu hatayı alıp dururusam bana engel olur. Acaba nasıl kurtulabilirim bu sorundan? Sorun fotoğrafta gözüküyor. (Hangi konuya koyacağımı bilemedim ondan konu dışı bıraktım)
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.285 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic