Arkadaşlar Samsung S22 cihazım var yanlışlıkla benim için önemli olan bir videoyu silmişim yeni fark ediyorum ve çöp kutusunda da yok. Videoyu son 1 ay içinde silmişimdir kurtarabileceğim bir program var mı? Play Store'de bütün uygulamaları denedim ama kurtaramadım. Cihazımda root yok.
Videolarımı Vlc ile açamıyorum
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce vlc ile sorunsuz işlerimi hallediyordum videoyu tak diye açıyordu şimdi herhangi bir videoyu formatı farketmeksizin tıkladığımda video açılmıyor açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor birkaç defa tıklıyorum açılmıyor. Görev yöneticisinden vlc yi ayrıntılarına girip sonlandırdığım zaman ancak öyle düzeliyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Arkadaşlar merhaba general mobile 4g cihazım var, telefonumu recoveryden factory reset yapıp sıfırladım cihazı açtığımda benden sıfırlamadan önceki mail ve şifremi istiyor ne yazıkki hatırlayamıyorum, bu fotoğraftaki adımı geçmek icin YouTube de çeşitli videolar izledim bu videodaki yöntemleri GM kapatmış güncelleme ile, yani işe yaramıyor. Aklıma qfil ile rom atmak geldi bunun için de telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu pc ye bağlamam gerek şimdi burada ki sorun bilgisayarımın hiçbir şekilde telefonu görmemesi aygıt yöneticisinde dahi çıkmıyor, driverları da kurdum ama çıkmıyor başka telefon alma imkanım yok yardım eder misiniz
Arkadaşlar dün bilgisayarım da sorun yoktu bu sabah açtığım da mavi ekran verdi ve kendini yeniden başlattı siyah ekranda kalıyor öyle ekranda sadece mouse imleci var
Masaüstünde fotoğraflar ve dosyalarım vardı bunları silmeden nasıl format atabilirim ?
Format USB sini taktım bu ekrandayım şuan
Arkadaşlar merhaba Toshiba 3.0 1 TB Hard disk aldım ve şöyle sorun yaşıyorum
hard diski kasanın arka tarafında ki usb girişlerine takınca bilgisayar görüyor sorunsuz dosya atabiliyorum fakat kasanın ön tarafındaki usb girişlerine takınca bilgisayarımda gözükmüyor , aygıt yöneticisi de dahil. Ön usb girişlerimin bozuk oldugunu düşünmüyorum çünkü kulaklıgımı ve flash belleğimi sıkıntısız kullanabiliyorum yardım eder misiniz
Arkadaşlar merhaba, Samsung le32c530f1w modelinde televizyonumuz var biraz eski bir televizyon ama idare eder. Taşınılabilir hard diskime internetten Bluray formatında filmler atıp TV den izlemek istiyorum fakat şöyle bi sorun var. Mesela bugün Tenet filmini indirdim (1080p Blu-ray ve 21gb). Fotoğrafta da görüldüğü gibi ses dosyası DTS-HD yazıyor. Filmi açtıgım zaman görüntü oluyor fakat ses olmuyor bunu da söyleyeyim.
Arkadaşlar televizyonumun ses özellikleri de böyle
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.765 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar