Neden LoL'den bu kadar Şikayetçisiniz
Genellikle İnstagramda redditte Forumlarda LoL'ün kitlesinden çok Şikayet ediliyor Ben 6 ay Önce Başladım Şu an 95 Level'im Lig kasmadım Arkadaşlarımla beraber Baya Eğleniyoruz sabahlara kadar oynuyoruz ve çok fazla hero oldugundan çok eğlenceli geldi bana yani sıkılmadım ilk oynadıgımda da genellikle küfür edenler olmuştu ama cevap vermemşiştim maç sonu kaydını riota attımve Lol İstemcisine girdiğimde ban geri bildirimi geldi 1 gün içerisinde sonradan artık uğraşmak istemedim ama oyundan çok zevk alıyorum Genellikle çevremdekiler Ligin ne Diye soruyor Bunun Çok bi Önemi Var mı Yani ne sağlıyo sana anlamadım çok anlamsız buluyorum lig kasmayı falan Ama sadede gelirsek Oyun gayet güzel ve eğlenceli chat çok canınızı sıkarsa susturada biliyosunuz sizin genel şikayetçi oldugunuz kısım ne ?
PİNG GÖSTERME PROGRAMI ARIYORUM
MErhaba Bazı Oynadığım online oyunlarda pingimi göremiyorum bu sorunu çözebilcek MSiş afterburner gibi ping gösteren bir program varmı varsada ne
(CFosSpeed harici)
Teşekkürler
ETS 2 GT740M ekran kartı ile yüksek ayarda kaç fps alırım ?
ETS 2 Son Sürümdeyim ve GT 740M Ekran kartım var (2GB) Orta ayarlarda msiafterburner %99 kullanım gösteriyor açıkçası yüksek ayara alırsam korkuyorum ekran kartında problem çıkar diye
yani yüksek ayara alırsam kaç FPS verir Bi sıkıntı çıkarmı
ETS 2 CRACK/KORSAN Olarak Multtiplayer Oynanabilirmiyim
Şu Anlık ailemden Dolayı oyunlara para veremiyorum ben de Bayadır Zona gibi Programlar Kullanarak ÜCretsiz Oyuna erişttim fakat aarkadaşaarım beni dadvet ediyor Multi Oynayalım diye ama nasıl Yapıcağımı Bilmiyorum (OYUNUM CRACK/KOrSAN)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 848 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun