opel corsa c 2500 deviri geçmiyor
iyi günler aracım corsa c 2001 1.4 motor aracım gaza ne kadar basarsam basayım 2500 deviri geçmiyor her zaman yapmıyor ama arada bir yapıyor 1 hafta önce ustaya götürdüm bujilerin yanlış takıldığını 2 si fakir 2 si zengin karışım yaptığını söyledi aracımın üstünde çift tırnak buji vardı dediki tek tırnak olması lazım onu değişelim normale dönmezse enjektörlerden olma ihtimali yüksek dedi gittim ngk tek tırnak buji aldım taktım bi sıkıntısı kalmamıştı ama yinede enjektörcüye götürdüm ordada enjektör temizleyici katkı koydu usta bi sıkıntısı kalmaz dedi fakat bu durumu yine yapıyor sizce enjektörlerden olma ihtimali varmıdır veyahut bujilerin tek veya çift tırnak olması ile alakası varmıdır
Opel Corsa C 1.4 Buji ?
iyi günler aracım 2001 model corsa c 1.4 motor bu arabaların bujisi kaç tırnak olmalı ben tek veya çift takarsam bi fark olurmu
Ryzen 5 5600 g için anakart?
Başlıktada söylediğim gibi Ryzen 5 5600 g işlemci alıcam onun için anakart lazım bios güncellemesi yapmadan kullanabileceğim anakart ne önerirsiniz
hoparlör çok bass vurma sıkıntısı
öncelikle merhaba aracım corsa c aracımda orjinal teybim var aracıma pioneer ts-g1620f hoparlör aldım ve kendim montajını yaptım hoparlör bas vurunca çok fazla bas sesi geliyor ve insanı rahatsız ediyor müzik zevki bırakmıyor ayar yapsam düzelirmi yoksa benim tahmin edemediğim bir sıkıntı olabilirmi ?
teyp ve oval hoparlör önerisi ?
merhabalar bir kaç sorum olacak öncelikle
aracım corsa c aracımda orjinal teyp var ön kapılarda ts-g1620f hoparlörlerim var pandizotta oval hoparlör yeri var fakat hoparlör yok
yeni bir teyp almayı düşünüyorum ne önerirsiniz birde sistemime uygun oval hoparlör ne alabilirim şimdiden teşekkür ederim
oto ses sistemi hakkında
Herkese iyi günler 4X60 RMS Amfiye her kanala kaç RMS hoparlör bağlanır cevap yazacak kişilere şimdiden teşekkürler konuyu yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın
Gamepad Yazılımı
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 866 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası