Citroen C5 vites kutusu arizasi
Merhabalar. Aracim Citroen C5 2012 executive dizel otomatik. Yaklaşık 6 ay önce neredeyse ayda bir aracım vites kutusu arizasi veriyordu. Geçtiğimiz ay baskı balata, volan, akü (varta AGM)degisti, periyodik bakım yapıldı. 2000km civarında kullandım sorun yoktu ama birgün sicak havada gün boyu kullanımdan sonra arabayı stop edip calistirdigimda vites kutusu arizasi verdi ve vites değişmedi, arac hareket etmedi. Kontağı kapatıp açtığımda sorun kalmadı. Daha sonra baskı balata volan değişen ustaya durumu bildirdim aracı kontrol ettiler ve sorun olmadığını söylediler. Dün sıcakta kullanımdan sonra tekrar aynı hatayı aldım ve kontak kapatıp açmak da ise yaramadı, arac sürekli aynı arızayı verip vitesi boşa aldı. Bir de ekranda auto yazısı söndü manuele aldi, tekrar auto aldi vb. zorlukla eve geldim. Bursada bu sorunu çözebilecek usta var mı acaba?
İdareten ekran kartı
Mevcut sistemim:
Kasa: Asus GT501VC
Anakart: Asus Tuf Gaming X570-Pro Wi-fi
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x
Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 16 Gb (2*8) 3600 MHz
SSD: Adata 256 Gb XPG Spectrix
Şu anda ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için biraz bekleyeceğim. Bu sistemde idareten kullanabileceğim yeni veya 2. el hangi ekran kartı takabilirim? 500 ile 1000tl arası olursa daha iyi.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 537 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı