Paraf Kadın Kart
Kadınlara özel yapılan her şeye bayılıyorum gerçekten. Bugün arkadaşımla buluştuk tiyatroya gitmeye karar verdik baktım pembe çiçekli bir kart çıkarttı ve onunla ödeme yaptı kartın rengi ne kadar güzelmiş falan diye konuşurken bir de öğrendim ki halkbankın kadınlara özel çıkarttığı bir kartmış gerek güzellik gerek kültür ve sanat ekinliklerinde indirim sağlıyormuş ya muhteşem değil mi bende kesinlikle edineceğim bir tane.
Halkbank'ın Fahriye Evcen'li Reklam Filmi
Halkbank'ın yenilenen yüzüyle birlikte Fahriye Evcen marka yüzü olmuş. Bankanın müşterisi olarak izledim reklamı ve beğendim. Fahriye'nin güzelliği ve sesi ile hepimizin aklında kalacağı bir reklam çalışması olmuş. Ne diyelim bize de Halkbank'a hoş geldin demek düşer.
Halkbank'ın zarar ettiği iddiası
Sosyal medyada gezinirken Halkbank'ın zarar ettiğine dair bazı haberlerin gezindiğini gördüm. Açıkçası çok şaşırdım çünkü ülkenin en köklü devlet bankasından biri. Konunun nasıl ortaya atıldığını da öğrendim ve güldüm de. Çünkü bankanın müşterilerine düzenli olarak mali tablolarını açıkladığını biliyordum. Yorumları okuduğumda bankanın müşterileri zaten bu asılsız iddiaya da inanmamak ile en doğrusunu yapmışlar. İddialara istianen banka tüm sosyal medya hesaplarından duyurusunu da yapmış. Kurumları elinde belge olmadan itham etmeyi çok alçakça buluyorum. Çünkü o bankaya güvenen ve tüm birikimi bırakan insanlar var. Durduk yere huzursuz etmenin bir anlamı yok. Müşterilerin yanı sıra gece gündüz demeden ter döken çalışanlara yapılmış en büyük ayıp. Bunu ortaya atanların bankaya, banka çalışanlarına ve müşterilerine büyük bir özür borcu olduğunu düşünüyorum.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 606 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar