6500 TL’ye Televizyon Tavsiyesi
Öncelikle projeksiyon kategorisinde konu açtığım için kusuruma bakmayın. Öğrenci evinde yaşıyorum fakat maddi durumumun pek iyi olduğu söylenemez. Bu aralar bir televizyon hevesim var. Film izlemeyi çok seven biriyim, YouTube’u da oldukça aktif kullanıyorum. Bilgisayarımın ekranı çok küçük gelmeye başladı. Uygun fiyatlı televizyonları da görünce bir heves ettim diyebilirim, almayı çok istiyorum ama emin de olamadım.
Bu fiyat bandında 40-43 inç Onvo, Awox, Simfer, Next marka televizyonlar mevcut fakat hangisini alsam karar veremedim. Benim için önemli kriter netlik ve renk doğruluğu. Karanlık sayılabilecek bir evim olduğu için parlaklık önemli değil fakat işletim sistemi de önemli. Youtube kullanacağım için 1080p’de kasma gibi durumlar hoş olmayabilir. Panel kalitesini de önemsemem gerekir sanırım. Çamur gibi bir görüntü görmek istemiyorum nihayetinde.
Tavsiyeleriniz neler olur, bu marka televizyonları almış veya deneyimlemiş olanlarınız var mı?
Dondurulan Kayıt Dondurma Süresi Bitmeden Açılabilir Mi?
Arkadaşlar merhaba, kaydımı ailevi sebeplerden ötürü dondurmak zorunda kalmıştım. Fakat şu an koşullar el verdiği için başlayabilirim okuluma. Kaydımı bir dönemliğine dondurmuştum bu süre geçmeden tekrar açabilir miyim?
Bilgisayar Mühendisliği mi Endüstri Mühendisliği mi
Arkadaşlar selamlar. Sınav sonucum geldi ve tercihler için araştırmalar yapıyorum. Sıralamam 39 bin, üniversite tavsiyelerinize de açığım. Şimdi asıl konumuza gelelim:
Ben bilgisayarın üstüne doğmuş, çocukluğundan beri bilgisayarla ilgili bir insanım. Bu ilgiden kastım oyun oynamak değil bilgisayarın her yönüyle ilgiliydi. Ve çalışmak istediğim sektör kesinlikle yapay zeka, yazılım, bilgisayar sektörü. Fakat yönetici olarak, management kısmında. Yurt dışı odaklı olduğumu da belirtmek isterim. Bu yüzden bölüm tercihinde kararsız kaldım. Sizce hangi bölümü tercih etmeliyim?
Arkadaşlar selamlar. Bu sene YKS'ye girdim 38k sıralama yaptım. Üniversite araştırmalarına başladım. Öncelikle bölüm konusunda kararsızım, teknoloji sektöründe yönetim ağırlıklı bir pozisyonda çalışmak istiyorum. Bunun için endüstri daha uygun duruyor fakat bilgisayar da aklımı çelmiyor değil. Bu konuda fikirlerinize açığım. Sonrasında ise belirttiğim aralıkta üniversite tavsiyelerinize ihtiyacım var; Üniversiteden beklentilerim sosyal ortam, geniş network kurabilme imkanı, kampüs imkanları ve tabi ki iyi bir akademik kadro. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
ÖNEMLİ UYARI: ARKADAŞLAR LÜTFEN YALNIZCA KONUYLA ALAKALI TECRÜBE VE BİLGİSİ OLAN İNSANLAR CEVAP VERSİN, HASSAS BİR KONU KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM LÜTFEN. TEŞEKKÜR EDERİM.
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.086 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar