Toplama Kredi için tavsiye
1395 Puan Findeks var 6 senedir kullandığım ürünler var, Toplama kredi kullanacağım, önerdiğiniz İstanbul’da iyi bir firma/kişi var mı?
Kredi çekme banka sıralaması KAP ve kredi danışmanları
Merhabalar biliyorsunuz ki Kredi danışmanlığı yapanlar var siz 300-400 BİN çekebiliyorken biz 1.5 Milyon çekebiliyoruz diyorlar ve bunu bütün bankalara aynı anda başvuru yaparak elde ediyorlar. Fakat şöyle bir husus var. bankaların sıralama mantığı varmış Önce A Bankası Sonra X Bankası gibi. Bu sıralamayı bilenler var mı ? Yada kredi danışmanlığını tavsiye eden var mı.
Diğer bir hususta 6 Aylık 4 tane kredi çektim Kredin derinliği oluşturmak için KKB Puanım 1177 Şuan Kk limitlerim 450k 6 Aylık kredileri 3 ay ödeyip kapatsam faydası olur mu yoksa 6 ay bekleyim mi
Hepsifinans Ve Hadi Uygulamaları Kredi Derinliği
Merhabalar Hepsiburada hepsifinans özelliğinden takstli ürün alabiliyorsunuz veya A101 Hadi uygulamasından da. bunlarla taksitli ürün aldığınız zaman KKB Findeksinize yansıyor. buralardan hiç taksitli ürün alıp bitiren var mı ? taksit bittikten sonra findeks üzerinde geçmiş kapatılan borçlarda kalıyor mu ?
yani özetle Bankalardan kredi çekmiş gibi kredi derinliği oluşturur mu bu uygulamalar. yoksa taksit bitince buhar olur mu
Diğer Ülkelerden kredi çekmek
Bedelli askerliğe 1 ay geç gitme acil
ben Bedelli askerliğimin kasım 22 si olarak biliyordum ama ekim 22 olduğunu bugün öğrendim çok saçma bir hata biliyorum ama insanlık hali. Askerlik şubeleri pazartesi açılacak bedelli hakkım yandı mı ?
2015 90 BİN KM ACİL İlan No: 921098005
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2015-90-bin-km-acil-921098005/detay
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.147 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler