2 SEÇENEK ARASINDAN SİZCE HANGİ KULAKLIK?
Merhabalar aşağıdaki ilk linkini bıraktığım kulaklığı almak istiyorum fakat 7.1 kullanmayı sevmiyorum, bir sitede indirimle alcam daha önce kullanan var mı bu kulaklığı? Ben 7.1 i kapatmak için istiyorum bir yazılımı falan mevcut mu acaba bu kulaklığın eğer ikinci linkini attığım kulaklık ile ses kaliteleri aynı ise onu alayım diyorum zaten onda direk 7.1 desteği yok direk stereo sizce bu ikisi arasından hangisini almak daha mantıklı olur 7.1 kullanmadığımı varsayarsak ses kaliteleri arasında bir fark var mıdır? 7.1 i kapatma şansım var mıdır ilk kulaklıkta ona göre alım yapacağım?
1. LİNK : https://www.incehesap.com/gamepower-voldon-siyah-7-1-surround-rainbow-gaming-kulaklik-fiyati-61218/
Bu 2 seçenek arasında sizce hangisi birisi 500 tl civarına denk geliyor diğer 380 indirimle birlikte.
DNS DEĞİŞTİRME
Beyler bayanlar internet işinden anlayan varsa bi bakabilir mi ben bu DNS ayarını kullanıyordum ve çok memnundum bugün yanlışlıkla bunu değiştirdim dinamik yaptım sağlayıcı dns'ine attı şimdi tekrar buna dönmek istiyorum statik kısmını seçiyorum fakat bir şey silip yazamıyorum kilitlendi gibi oldu bunu nasıl düzeltebilirim tekrar statik aşağıdaki dnse geçmek istiyorum fakat değiştiremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim değerli donanımhaber üyeleri (resim değişmeden önceki halidir)
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 129 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları