Mikrofon arızası
mikrofon 2 kez ses gitmedi ama 2 kez kendi kendine düzeldi gün içerisinde bu neden olabilir sizce?
No frost frost free farkı var mı?
Bizim derin dondurucu frost free teknolojisine sahipmiş. no frost gibi buzlanmayı otomatik mi çözüyor frost free
Yoksa frost free de buzlanmayı manuel mi çözecez?
Modem odasında sinyal iyi hız iyi ama salonda sinyal iyi olmasına rağmen sıklıkla hız dalgalanması oluyor.Bu neden olabilir?internet sağlayıcı superonline.servisi aradık eski modemi değiştirdiler yerine huawei hg255s taktılar sorun yine düzelmedi.
Ekran hassasiyeti
Benim samsung galaxy j3 pro telefonum var. Bildirimleri incelerken aşağı inerken basılı tutup uygulama bildirim ayarlarına giriyor. Klavyede tuşlara basarken az basmama rağmen basılı tutmayı algılıyor o harfin başka formu çıkıyor. Ekran hassaslık ayarlarını değiştirdim. Yine de düzelmedi. Başka neden olabilir bu durum?
Samsun galaxy j3 pro kasma sorunu
Benim samsung galaxy j3 pro telefon var.Bir uygulamaya basılı tuttuğumda uygulama bilgisine girdiğimde telefon bi müddet kasıyor sonra geçiyor.Bu kasma neden olur sizce nasıl düzeltiriz.
Laptop kendi kendine kapanıyor
Benim acer 5750 g laptobum oyunların eagames logosu yazan en baş yerinde kendi kendine kapanıyor.Bir de çok seyrek masaüstünde kapanıyor.Chipset önceden bozulmuştu yeni chipset aldım bu da bozulmuş olabilir mi?işlemci sıcaklığı da ort 60° görüyor.sizce neden kapanıyor işlemci fazla ısındığından mı yoksa chipset arızasından mı?Bir de bu kendi kendine kapanmalar sabit diske zarar verir mi?Ya da diğer bilgisayar parçalarına zarar verir mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.388 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar