![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Araba Motor Değiştirme
Merhaba, arabaların motorlarını değiştirmek, yükseltmek mümkün mü? Yapılabilir mi? Örnek vermek gerekirse: benzinli audi a7 motorunu(koyu renkli fotoğraf) ,benzinli rs7 motoru ile değiştirmek(açık renkli fotoğraf). Sadece merak ettiğim şey motor değiştirme işlemi yapılabilir ya da yapılamaz olduğu. Rica ediyorum buraya gelip A7'nin osu busu o motoru kaldırır mı diye yorum yapmayın lütfen.
Range rover vogue 4.4 tdv8 2012
Merhabalar, Range rover vogue 4.4 tdv8 2012 almayı düşünüyorum. En sorunsuz modelin bu olduğunu söylüyor çoğu yer. Bu modeli bilen(gerçekten iyi bilen) kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Alırsam ne ile karşılaşırım, ne gibi sorunlar beni bekliyor ya da sonradan ne gibi sorunlar çıkarır veya sorunsuz bir araç mı ve tabiki araçların büyük bir çoğunluğu 250.000 km üzeri olduğu için ileride ne olabilir? En ince detayına kadar bu araç ile ilgili bilgileri öğrenmek istiyorum.
YURT DIŞINDA ARAÇ SATIN ALMAK
Yurt dışına gezmek için çıkıp oradan sadece orada kullanabilmek için araç satın alınabilir mi?
Sallıyorum ben çıkıcam yurt dışına Avrupaya filan oradaki bi Honda bayisinden bir araba satın alabilir miyim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.886 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)