M2 ssd sorunu yardım lütfen
Arkadaşlar M2 ssd Samsung 990 pro vatandan sıfır aldim. Fakat bilgisayar güç kesiyor biraz önce başka m2 SSD taktım güç kesme olmuyor biraz önce bir abimle konuştum kısa devre olabiliyormuş bu modellerde yada anakartta uyumsuzluk oluyormuş ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Şebeke sorunu Tavsiyeleriniz?
Cümleten selamınaleyküm arkadaşlar.
Yeni adresse taşındık, evimize internet bağlatmak istiyoruz fakat görüşme sağladığımız firmalar daki müşteri temsilcileri altyapı da port boşluğu yada şebeke yok diyor. Eğer sizi sıraya alırsak portta boşluk olursa sizin sıranız geldiğinde internet bağlantısını yapacaklarını söylüyorlar. Yani bu 1 günde sürebilir 24 ayda sürebilir.
Bina içerisinde ankestre deki daireme ait olan soket boş (5) numara olan kısım + olarak bina içerisinde kablonet tarafından fiber altyapı da mevcut malesef bunuda bağlatamıyoruz. Daha önce den evimde ev sahibim oturuyormuş şuan üst katıma taşınmış durumda burada kullandığı interneti kendi evine taşımış bir problem yok benim merak ettiğim konu
şudur. Eğer benim daireme verilen port doluysa nasıl sokaktaki diğer binalar internet bağlatabiliyor diyelim ki bu portlar dairelere özel o zaman benim portumu kim aldı ben çözüm bulamıyorum sizler bana yardımcı olursanız sevinirim. Örnek fotoğraflar etikette mevcuttur.
Bu konuyla ilgili bir çözüm yoluyla ilgili önerebilecek biri varmı?
Yan bina
Yan bina
Bina içi Ankastre
Bizim bina
Bina içi Ankastre fiber
Ankastre içi daire 5
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.523 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar