Acemi Hızaşırtma RAM'i
birisi bana advertım advertım g. talent ripjaws v (intel destekli qvl ama amd'de öyle düşünmüyorum) nasıl overclock yapacağım konusunda yardım edebilir mi? hız aşırtma konusunda deneyimim yok ve apu r5 2400g'min daha hızlı ram'de daha iyi çalışacağını duydum, bu yüzden bilmeden en ucuz 3200mhz olanı aldım. ve pişmanım xd. 192.168.1.254 bu benim ilk derlemem btw. anakartım asrock b450m pro4, lütfen advertım advertım çalıştırmama yardım eder misiniz? tabanı 2132 mhz, voltajlara dokunmadan 2400mhz'de çalıştırabilirim (bunları nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum) ama yukarı çıktığımda, bsod sık sıokay oluyor. bios'um güncellendi ve bazıları (procodt, soc, vddpc) bunu gerçekten bilmiyorum ve bios ayarlarında bunları nerede düzenleyeceğimi bilmiyorum, bu yüzden adım advertım soruyorum. teşekkürler ryzen 5 2400g, asrock b450m pro4, g. ability ripjaws v f4-3200c16-4gvkb 4x 10.0.0.0.1 2gb,
backyardım takdir edilecektir!
Erken / eski dijital kamera kullanan var mı?
merak ediyorum da burada herhangi biri erken (yani 2000'lerin başına kadar) dijital kamera kullanıyor mu, ya lo-fi efekti için, sadece eğlence için ya da başka bir şey için mi?
görüntülerini disketlerde saklayan bir avuç sony mavica kameram var. 1998'den itibaren vga çözünürlükte fotoğraflar çeken birkaç orijinaline sahibim, 2002'den son modele kadar, 2.0 mp görüntü çeken (ki gerçekten iyi kalitede, ekleyebilirim).
disket kullanımından dolayı onları kullanmak gerçekten eğlenceli buluyorum. ve diskleri değiştirmeden önce çekebileceğiniz fotoğraf sayısı konusunda sınırlandırılmış olduğunuz için film benzeri bir deneyim sunar (vga olanlar diske yaklaşık 20 fotoğraf sığarken 2.zero mp modeli yalnızca 4 inç sığar. en yüksek kalite modu). buna ek olarak, sonrakiler ( https://xender.pro// 1.three mp ve daha büyüokay) aslında computer virusünün standartlarına göre gerçekten iyi fotoğraflar çekiyor. bazen bir durumda canon sx130'umdan daha iyi çalışıyorlar. ve her zaman telefonumun kamerasına üstün geliyorlar! https://nox.tips/
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 479 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock