DOSYA GEZGİNİ DONDU
Dualshock4 Sorunları
2 Tane ds4'üm var
ve ikiside sorunlu.
İlk ds4'ün sorunu şu,Gamepadi ps4e bluetooth ile bağladığımda 1 dakika falan sonra ışık hala mavi,yani kol açıkken,tuşlar çalışmamaya başlıyor,fakat kolu usb ile bağlayınca 15 dakika falan çalışıyor,ve usb ile kolu çalıştırdığımda ışık kırmızı yanıp sönüyor.Diğerkinde ise şöyle bir sorun var,sol analogdaki yukarı ve aşağı yerleri çaşılmıyor,dün çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor.Lütfen bana yardım edin,tek zevkim zaten oyundu.Onu da kaybetmek istemiyorum.
NOT:ikisindede reset denedim,kola üfledim temizledim ama hala çalışmıyor.
Garantiye gönderemem,ds4lerin ikiside orjinal değil
Dualshock4 Sorunları
2 Tane ds4'üm var
ve ikiside sorunlu.
İlk ds4'ün sorunu şu,Gamepadi ps4e bluetooth ile bağladığımda 1 dakika falan sonra ışık hala mavi,yani kol açıkken,tuşlar çalışmamaya başlıyor,fakat kolu usb ile bağlayınca 15 dakika falan çalışıyor,ve usb ile kolu çalıştırdığımda ışık kırmızı yanıp sönüyor.Diğerkinde ise şöyle bir sorun var,sol analogdaki yukarı ve aşağı yerleri çaşılmıyor,dün çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor.Lütfen bana yardım edin,tek zevkim zaten oyundu.Onu da kaybetmek istemiyorum.
NOT:ikisindede reset denedim,kola üfledim temizledim ama hala çalışmıyor.
Garantiye gönderemem,ds4lerin ikiside orjinal değil
dualshock 4 mavi ışık yanıyor fakat butonlara basınca çalışmıyor
Dostlar bir sürü şey denedim resetledim ama olmadı...Dualshock 4ü açıyorum mavi ışık yanıyor 1-2 dakika çalışıyor sonra donuyor ve çalışmıyor...Sorunu çözebilecek var mı acaba bir kaç gün önce bir hata yoktu
NOT:başka bir kol çalışıyor yani ps4 ile ilgili değil!
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 353 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware