Google Pay
|
Herkese merhaba. Uzun süredir Sony WH-CH510 Bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Mikrafonu kullanan uygulama olduğunda (Discord, zoom, oyunlar...) mikrafon'da aldığı sesleri tekrar bana yansıtıyor. hem kendi sesimi hem de fare ve klavye sesi tekrar geliyor ve az da olsa gecikmeli olduğu için çok can sıkıyor. Mikrafon'da aygıtı dinle özelliği kapalı olmasına rağmen bu şekilde. Win10 ve 11 de denedim ve sorun aynı. Bunun bir ayarı var mıdır? Nasıl kapatabilirim?
Yeni telefon olarak neyi seçmeliyim?
|
Ubisoft Pre-Order
Pre-Order ile Far Cry 6 yı aldım oyun hesabıma eklendi iyi hoş ta para çekilmedi. Aldığımda 2 mail geldi ödeme kabul edildi diye. İlk defa başka bir kart ile almayı denedim acab yurt dışı temelli şirket diye parayı yollama süresi mi var? Bilen bilir ubisoft tan oyun alırken ubisoft unit kullanınca indirim yapıyor, 100 unit aldı 42 geri verdi indirimli gösterdi, Oyun hesapta duruyor oynayabiliyorum ama para hala banka hesabımda. Ne yapmam gerek desteğe de yazdım ama dönen olmadı henüz. ödeme süresi mi var yoksa drekt bir hata mı oldu?
Geforce Now Mouse/Gamepad
Tabletimde Geforce Now üzerinden oyun oynarken gamepad kullanıyorum ve gayet memnunum. Bilgisayarda aynı internet koşullarında (Wifi) gamepad takmadan oynarken takılmalar olduğunu fark ettim, internet ile alakalı sıkıntı olabileceğini düşünüp kontrol ettim. İnternetim de hiçbir sıkıntı yoktu, bir süre sorunu anlayamayıp tabletten oynamaya devam ettim. Ertesi gün tekrar bilgisayardan oynamayı denedim fakat busefer gamepad bağlıydı ve takılma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Gamepad in pili bitince mecbur klavye mouse devam ettim ama takılmalar tekrar başladı, ozaman farkettim ki mouse yi kullanmadan hareket ettiğimde takılma olmuyor fakat nezaman kafamı çevirmeye kalkışırsam ozaman tekrar takılmaya başlıyor. Gamepad şarj olduktan sonra yine bağladım ve hiçbir sorun yaşamadım. Sorunu internette biraz araştırdım logitech mouse kullanan birine dpi' ı 250 de kullanmasını tavsiye etmişler ancak benim kullandığım mouse ta en az 400 dpi ayarı var ve en düşüğe çeksem dahi bu takılmalar devam ediyor. Tavsiye ettiğiniz ayar varmı.
Kullandığım Mouse GamePower İcarus ve gayet memnunum sadece Geforce Now da sorun yaşadım.
Windows 11 beta
|
Geforce Now
50 Mbps internetim olmasına rağmen sık sık görüntü kalitesini aşağıya çekiyor 1080p den 480p ye düşüyor gibi, ekranda çamurlaşma oluyor ve bazen ses bile takılıyor birkaç saniye.
Acaba ping değerim mi yüksek eskiden 6 veya 7 çıkıyordu şimdi 9 10 çıkıyor.
Modemden uzak değilim ve 5ghz seçeneği ile bağlanıyorum.
Deneme amaçlı Geforce Now ücretsiz seçeneğini kullanıyorum hoşuma giderse ücretli seçeneğine geçeceğim, bulanıklaşma ve görüntü kalitesinin düşmesi ücretsiz sürüm yüzünde mi oluyor?
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.663 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar