6k bütçeye kavisli monitör önerisi
bunu almayı düşünüyorum ama ghosting sorunu var diyorlar bu paraya da başka bulamadım ne önerirsiniz şuan aoc f22s+ kullanıyorum her türlü çağ atlayacağım zaten
Evde oto teyp çalıştırma
Elimde iki adet teyp var. Biri iyi bir şey değil. 10a adaptörle çalıştı ama sesi fazla açınca kendini kapatıyordu. Şimdi de Sony cdx G1200u kurdum. Ama ses kısıkken bile çok boğuk ve bozuk geliyor ve arkası çok ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Adaptör mü yetersiz?
2012 sonu 2k imac ekran değişimi
2012 sonu 2k imac ekran paneli bozuk 5k retina ekran buldum ancak uymuyor dönüştürücüyle falan takabilirmiyim ya da yan sanayi çinden falan panel bulabilirmiyim sıfırları çok pahalı bilgisayar çöp olsun istemiyorum nasıl çözerim bu durumu bilgisayar a1419 modeli
İac uyumlu oyun denetleyicisi hatası
Eskiden hıd uyumlu oyun denetleyicisi yazıyordu şimdi iac yazıyor ve oyunlar ve uygulamalar kol görmüyor Iac'ı nasıl hıd'a çeviririm. Aygıtlar ve yazıcılarda Wireless Controller olarak gözüküyor ama steam ds4 windows input mapper ets 2 gibi oyun ve uygulamalar kolu görmüyor ne yapmam lazım işletim sistemi win 11 kol dualshock 4
Frisby HDD kutusu alınır mı?
Bu HDD kutusu alınır mı?
Redmi note 8 için kablosuz şarj alıcısı almayı düşünüyorum 1A'lık olanlar uymuyormuş galiba ne önerirsiniz aklımda bu var
Peltier ile klima yapma adaptör seçimi
Peltier ile klima yapacağım 12v 2a adaptörüm var 2a az geliyor kaç amper adaptör almam gerekir 4 tane fan kullanıyorum ve fanlar yavaş dönüyor
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.226 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware