S20+ Nasıldır?
Merhaba. Uzun zamandan sonra en iyi fiyat performans ürünü olarak S20+'ı seçtim. Ama aklımda birçok soru var. Cihazda Exynos 990 işlemcisi yüzünden çok fazla ısınma, pil tüketimi ve oyunlarda kasma gibi şeyler oluyormuş. Son güncellemelerle ısınma problemlerini hallettiklerini duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Pilde 28 Watt hızlı şarj desteği olduğu için pil hızlı tükense bile kısa sürede şarj edebileceğim için fazla sorun etmiyorum. Ayrıca pil konusunda insanlar genelde bana iPhone 11'i önerse de aşağıda koyacağım linkte S20+'ın 60Hz ekran kullanımında iPhone 11'den çok daha iyi performans verdiğini görebilirsiniz. YouTube'da S20+'ın kamera testlerini izlediğimde gayet iyi performans verdiğini gördüm. O videoları izlerken işlemcinin SD865 mi Exynos 990 mı olduğuna dikkat etmedim ve izlediğimde gerçekten çok güzel performans verdiğini gördüm. İşlemciden kaynaklı kameralarda farklılık olur mu, olsa bile bu devasa boyutlara ulaşır mı? Sadece kullanan ve deneyimi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi günler!
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 286 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar