Hatırlamadığım 2.Dünya Savaşı oyunu
Herkese merhaba. Küçükken oynadığım bir oyunu arıyorum ancak ismini asla hatırlamıyorum. 2.Dünya Savaşı olduğundan bile emin değilim en yakını bu sadece. Eski bir oyun 1999 ile 2010 arası diyebilirim yüksek ihtimal. Başlangıçta aynı farcry gibi bir botta başlıyorduk ve bu bot kendi kendine akşam vakti sahile götürüyordu bizi. Gözetleme kulelerinin fenerlerinden kaçıp askeri üsse girmek için sahilin sonuna gidip oradan tel örgülerle içeri giriyorduk. Askeri üste başkanın üniformasını çalıp herkese kendimiz komutanız gibi davranıyorduk ve içeri sızıyorduk. Orada yanlış hatırlamıyorsam cephanelik patlatıyorduk ve dost birliklerin kamyonuyla kaçıyorduk. Görünüş olarak oyun Medal Of Honor Pacific Assault oyununa bayağı bir benziyor. Bazı evlerin arasından gidip bodrumlar aracılığıyla ilerlediğimiz bir kısımda vardı. Ya da savaş alanında bulunduğumuz. Oyunu bilen var mı acaba?
Stardew Valley Expanded mod buglu spawn
Geçen gün oyuna stardew valley expanded modunu indirdim. Herşey mükemmeldi ta ki şu spawn bugunu görene kadar. Sadece expanded arazilerinde oluyor. Yeni save ile başlamadım eskisinden devam ettim. Çözümü var mı ?
Minecraft Bedrock Kumandamı Görmüyor
Herkese selam öncelikle sorunumdan bahsedeceğim. Benim elimde orjinal bir xbox kumandası yok aşağıda resmini verdiğim kumandayı kullanıyorum. diğer oyunları rahatlıkla oynuyorum bununla fakat minecraft bedrock sürümünü bi türlü oynıyamıyorum. Oyuna girdiğimde kumandanın bütün tuşlarına basmama rağmen olmuyor yardım edebilirmisiniz marka modeli frisby fgp 230u
survival oyun lazım
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim bana the forest tarzında ağaç kestiğimiz ev yaptığımız keşif yaptığımız bir survival oyunu önerebilecek varmı (lütfen minecraft demeyin) survival oyunu severim ama bildiğim pek yok
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.126 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun