Unity Hub kişisel lisans sorunu
Unity Hub bugün yükledim. Hevesle oyun yapabilirim birşeyler öğrenebilirim diye indirdim kurdum. Şimdi aklımı oynatacağım Allah'ın belası program lisansımı aktif etmiyor. Kişisel lisans al diyorum programda, kabul ediyorum hiçbirşey olmuyor, refresh atıyorum lisans getek diyor. Lisanssız girmeye çalışıyorum motoru açmıyor. Vallahi yakında monitörü kıracağım bi yardım lazım bana.
Stardew Valley Expanded mod buglu spawn
Geçen gün oyuna stardew valley expanded modunu indirdim. Herşey mükemmeldi ta ki şu spawn bugunu görene kadar. Sadece expanded arazilerinde oluyor. Yeni save ile başlamadım eskisinden devam ettim. Çözümü var mı ?
Minecraft Bedrock Kumandamı Görmüyor
Herkese selam öncelikle sorunumdan bahsedeceğim. Benim elimde orjinal bir xbox kumandası yok aşağıda resmini verdiğim kumandayı kullanıyorum. diğer oyunları rahatlıkla oynuyorum bununla fakat minecraft bedrock sürümünü bi türlü oynıyamıyorum. Oyuna girdiğimde kumandanın bütün tuşlarına basmama rağmen olmuyor yardım edebilirmisiniz marka modeli frisby fgp 230u
survival oyun lazım
arkadaşlar merhaba sitede yeniyim bana the forest tarzında ağaç kestiğimiz ev yaptığımız keşif yaptığımız bir survival oyunu önerebilecek varmı (lütfen minecraft demeyin) survival oyunu severim ama bildiğim pek yok
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 966 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun