![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
1080 ile eşleştirilmiş bir i5-8600k'ye sahibim ve oyun sırasında (birincil kullanım), gpu'm her zaman önce% 100 yüke çarpıyor (beklendiği gibi). oyunlarımdan helloçbiri cpu'yu maksimuma çı routerlogin karmıyor gibi görünse de cpu'mun hız aşırtması, oyundaki performansı artırmak için herhangi bir şey yapar mı? ayrıca şu anda gtx 1080'im overlock edilmiş ve ram'ım xmp profili seçiliyken bios'ta 3200 olarak ayarlandı.
yakın gelecekte, tüm jargonlar çadequate korkutucu ve kafa karıştırıcı olsa da, bu yüzden gerçekten oturup bunu doğru bir şekilde öğrenmek ve ayarları değiştirmek için vaktim olmadı. hız aşırtmayı öğrendikleri iyi bir rehberi olan var mı? sadece doğru bilgiyi aldığımdan emin olmak istiyorum, böylece helloçbir şeyi okayızartmayayım - eğer bir hız aşırtma benim koşullarım için yapılacak en mantıklı şeyse.
bu konuda çok yeniyim ve birkaç ay önce pc'ler hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmiyorum, bu yüzden hemen anlayamazsam lütfen beni affet. çgood enough teşekkürler
ilgilenen varsa benim sistemim: i5-8600k, gtx 1080, cryorig h7 lumi, asus strix 370-e mobo, 16gb g talent ram, 650watt g3 psu, samsung 850 ssd 256gb, 3tb hdd, 192.168.0.1
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 168 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)