cyberpunk2077 bölüm ortasında siyah ekran hatası
Merhabalar. Jack ile hazine çaldığımız bölümdeydim ancak belli bir kısımdan sonra siyah ekran geliyor ama oyun devam ediyor. Ekranın kenarındaki harita sol alttaki telefon simgesi falan gözüküyor. Hatta esc ye basıp tekrar devam ettiğimde bir kaç saniye normal bir şekilde devam edip tekrar siyah ekrana dönüyor.
Pc özelliklerim:nvidia geforce gtx1650, intel i5 11400 11nesil işlemci, 16 gb ram, windows11. Monster abra 15
Oyunu silip tekrar yükledim, sağ tıklayıp dpı ayarlarını devre dışı bıraktım, bölümü baştan oynadım ama sorun hala devam ediyor. Daha önceden başına gelen var mı acaba ya da sorunun çözümünü bilen?
Yeni Laptop
Merhaba iyi akşamlar. Şu an Lenovo ideapad z580 kullanıyorum. Yaklaşık 5 yıldır sıkıntısız bir şekilde beni idare etti ama artık yükseltme zamanı geldi diye düşünüyorum. Önerileriniz var mı ? Ben monster düşünüyorum. Mesela Monster Huma H5 V3.1 gibi bişey. Ya da bu fiyatlara yakın bir laptop da olabilir. Sizler neler önerirsiniz ?
Ekran değişimi
Öncelikle merhabalar. Xiaomi redmi 7a telefonum var. Emektarın ekranı kırıldığı için bir kere değiştirmiştim 2 yıl önce ve eski ekranı hala bende. Ama şimdiki ekranı daha da kötü biçimde kırık. Eski kırık ekranıyla değiştirsem problem olur mu sizce ? Tekrar takma da bir sorun yaşatır mı acaba ? Çünkü yeni telefon alacağım bir kaç ay içerisinde ve yeni ekran da alamam. Bu halde de idare etmemeye başladı artık
Proximity Sensor sorunu Xiaomi
Merhabalar. Xiaomi Redmi 7A telefonum var. Yaklaşık bir hafta önce kırık olan ekranımı değiştirdim. Ancak ondan sonra bir problem başladı. Gelen ya da giden aramalarda telefon kendini tamamen kilitliyor. Büyük ihtimalle sensörün olduğu yer sürekli kapalı olarak algılandığı için. Telefon arama esnasında sürekli siyah ekranda ne kadar açmaya çalışsam da açılmıyor. Karşı taraf telefonu kapatmadan da ekran açılmıyor. Bir kaç tane uygulama indirip denedim bir kaç saat işe yarıyor ancak tekrar eski haline dönüyor. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Geldiyse çözümü nedir ? Yardım edebilen olursa çok sevinirim :)
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 455 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar