CS 1.6 Golden Claw Professional 1000 FPS REHLDS Server
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız serverımızın bugün açılışını yaptık. Golden Claw Professional Global 1000 FPS Serverımız özlediğiniz samimi ve sıcak orijinal Counter-Strike 1.6 tadını yakalayabileceğiniz bir serverdır.
Serverımızın en temel özelliklerinden biri regamedll ve rehlds kullanmasıdır. Peki regamedll nedir? Oyun performasının tersine mühendislik aracılığıyla optimize etmektir. Rehlds ise regamedll'yi serverda çalıştırabilmek için gerekli olan programdır.
Şu an serverımızda aktif olan eklentilerden bazıları:
-WallHackBLocker
-ReAimDetector
-ReVoice
-CS 1.6 HiTBOX Fix
Neden biz?
-Samimiyet
-Seviye
-Saygı
-Eğlence
-Arkadaşlık
-En güncel anti hile koruması (TW ve SS istenmez sadece overwatch yapılır. İleri durumlarda sadece wargods istenir)
-Major ve minör buglardan arındırılmış kesintisiz 1000 FPS oyun keyfi.
Server IP: 213.14.177.202:27015
Golden Claw Ailesi olarak sizi serverımızda görmekten mutluluk duyarız.
ZXHN H267A MTU netsh veya router ile değiştirilebilir mi?
Arkadaşlar selam. Uzun süredir Superonline Fiber kullanıyorum. İndirme hızım 100 Mbps olup yükleme hızım 20 Mbps'dir. Modem markam ZTE ZXHN H267A'dır.
Sorum şu şekilde; modem arayüzüne girdiğimde Mtu ayarı gizlenmiş olduğu için tahminime göre 1500 Mtu vermekte. Fakat Mtu'yu 1492 olarak kullanmak istiyorum. Bir yandan CMD'den de "netsh interface IPv4 set subinterface "Ethernet" mtu = 1492 Store = persistent" yazarak Mtu'yu 1492 alıyorum. Fakat modemde 1500 olduğunu düşündüğüm için Mtu'yu da değiştiremediğim için yine de internetimde Mtu değeri 1492 olarak geçerli oluyor mu? Bunun çözümü router almak mıdır? Mesela router aldığım zaman, routerımdan 1492 Mtu yaptığım zaman bu sefer bütün internete etki etmiş olacak mı bu Mtu değeri?
Teşekkürler saygılar.
ASUS Expedition GTX 1060 O6G Kullananlar bir bakabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, uzun zaman önce asus markalı expedition 1060 o6g modelli ekran kartıma vbios güncellemesi yapmak istedim. Fakat bilinçsizliğimden ötürü ekran kartına yaptığım vbios güncellemesi hatalı çıktı. Tekrar güncelleme yapamadım şu an ekran kartım brick durum da ve kullanamıyorum. Dolasıyla aynı marka model kullanan arkadaşlardan gpu-z'den bana vbios dosyalarını göndermelerini istiyorum. Gerçekten çok zor durumdayım yapacağınız iyilik gerçekten benim için çok değerli.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler. Sizlerden iyi haberleri bekliyorum.
Hoşça kalın.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 716 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları