Kira Sözleşmesi Feshi ACİL YARDIM!!!
Merhabalar şuanda kaldığım evden hiç memnun değilim. Böcek, ısınma, evin eşyalarının sürekli arızası gibi birçok sorun yaşıyorum ve ev sahibine haber veriyorum kendisi ilgileniyor fakat tekrardan yine arızalar ortaya çıkıyor. Kira sözleşmesi maddelerinde (kiracı kiralananı boşaltmak istediği takdirde en az 1 ay evvelinden mal sahibine haber vermekte hükümlüdür ve evi boşaltabilir) Diye bir ibare var biz 2 arkadaş öğrenciyiz. Arkadaşımla anlaşamıyoruz ve evden çıkacak ben tek başıma kirayı ödemem imkansız. Sorum şu 1 ay evvelinden ev sahibini arayıp ben evden çıkacağımı söylesem bu arada kontrat 1 senelik ben kalan ayların kira bedelini ödemek zorundamıyım ve beni dava edebilme gibi bir durumu var mı. Bi emlakçıya sordum bu sabah ,1 ay evvelinden haber vererek çıkabilirsin senden kalan ayların parasını isteyemez dedi. Dava da edemez çünkü dava mahkeme masrafları falan sen öğrencisin diye o topa girmez falan filan dedi ama benim aklım çok karıştı nolur birisi bana yardımcı olabilir mi gerçekten çok sıkıntıdayım. Teşekkürler.
Yat Kaptanlığı
Merhabalar ben Ege Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletme (2 yıllık) 2. Sınıf öğrencisiyim. Yat Kaptanı olmaya karar verdim. 2 yıllık deniz ulaştırma ve işletme programından mezun olunca yat kaptanı olabiliyor muyum olabiliyorsam nasıl oluyor süreci bilen varsa anlatabilir mi teşekkür ederim.
Merhaba aracıma ufak çapta olsa bi ses sistemi yapmak istedim. Teybim Pioneer Mvh-85ub 4×50W var, ön kapılarda 13 cm pioneer 230W arkada ise 2 tane Pioneer 16cm 280W var. Benim pandizot zaten delik. 2 tane oval yeri boştu orayada Pioneer 6970f 600W lık oval hoparlörleri aldım. Bendeki Teyp 4 çıkışlı fakat arabada toplam 6 hoparlör oldu teybe bağlantısı olucak mı teyp hoparlörleri destekler mi ya da besleyebilir mi anfi almak zorunda mıyım elimdeki hoparlörleri araştırdım piyasada en çok satan hoparlörlermiş özellikle arkadakiler her sitede bu şekilde yazıyor. Anfisiz güzel bi verim alabilir miyim. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
6 Hoparlörü Teyp Destekler mi Anfi gerekir mi?
Merhaba aracıma ufak çapta olsa bi ses sistemi yapmak istedim. Teybim Pioneer Mvh-85ub 4×50W var, ön kapılarda 13 cm pioneer 230W arkada ise 2 tane Pioneer 16cm 280W var. Benim pandizot zaten delik. 2 tane oval yeri boştu orayada Pioneer 6970f 600W lık oval hoparlörleri aldım. Bendeki Teyp 4 çıkışlı fakat arabada toplam 6 hoparlör oldu teybe bağlantısı olucak mı teyp hoparlörleri destekler mi ya da besleyebilir mi anfi almak zorunda mıyım elimdeki hoparlörleri araştırdım piyasada en çok satan hoparlörlermiş özellikle arkadakiler her sitede bu şekilde yazıyor. Anfisiz güzel bi verim alabilir miyim. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.196 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel