Spor ve Açık Hava fotoğrafçılığı
selam,
biraz spor ve dış mekan fotoğrafçılığı yapmak istiyorum ama bunu geziler için de kullanacağım. siyah beyaz çekim yapmakla çgood enough ilgileniyorum ama fotoğrafçılıokay hakkında 0 bilgim var. bir araba gibi fiyatlandırılmayan iyi bir giriş kamerası nedir? ayrıca lensler, geniş açılar veya 200m ya da her ne anlama geliyorsa onun hakkında da helloçbir şey bilmiyorum. herhangi bir hızlı işaretçiyi ve banka kamera önerilerini bozmayan bazı iyi şeyleri takdir ediyorum. ayrıca aynasız mı yoksa aynalı mı kull speed test anmanın daha iyi olacağını merak ederek, kameranın birkaç yıl dayanmasını ve sanırım geleceğe dönüo showbox kay olmasını istiyorum. yine de fark hakkında helloçbir fikrim yok.
teşekkürler
GPU'nun aşırı ısınmasına neden olan yeni PSU
bu yüzden orijinal psu'm [HX750i] çıkmaya başladı ve bir garanti değişimi gelirken geçici olarak bir cx750m ile değiştirdim.
ffxiv oynuyordum ve tempomun 88c'ye ulaştığını fark ettim. hx750i'de one hundred fifty/800 hız aşırtmalı gpu'm ile oynarken ve hatta stokta bile oldukça hızlı aşırı ısınırken, sıcaklıklarla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
bir psu'nun buna neden olması mümkün mü? sadece eski ps vshare u'm dışarı çıktığı için karta yeteri kadar güç sağlamadığını varsayabilirim, ancak bilgisayarımı yeniden başlatmaya başlamadan önce bile asla bu kadar yükseğe çıkmadı.
cx'in verimlilikte mutlak bir çöp olduğunu ve kararlı güç, dalgalanma vb. hemen hemen her şey olduğunu biliyorum, ancak bu, gpu'mun 18c'yi yükseltmesinin nedeni olabilir mi? https://omegle.onl/
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 368 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşlemci