Güneşliye GigaFiber Ne zaman Gelecek?
@TurknetDestek merhabalar arkadaşlar bu güneşli artık bağcıların elit kısmı sayılır gelişti gelişmeyen yerlerde fiber var güneşlide yok bi ara planlandı iptal oldu vs dendi.
ne zaman gelecek bu fiber artık güneşliye yakın zamanda planlanma var mı?
Alienware 360Hz Aw2523Hf Vs 380Hz Asus Rog Strix Xg259Qn
Merhaba, ne güzel Dell olan 12000TL'di 1 ayda 2-3 K koymuş üstüne...
ASUS olanda 16 falanmış o da aynı şekil de.
Ricam bu kadar üst Hz gerek yok falan demeyin sadece monitörler hakkında fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Motion blur çok önemli benim için hangi model mesela bunu daha iyi beceriyor kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
İşlemcim de 7600 Ryzen, Bir anda 19K ASUS modeline vereceğime biraz daha koyup 500Hz Dell mi alsam diyorum.
Bir yorum görmüştüm onlar daha oturmadı mouse ile harekete orantılı tepki veremiyor tarzı bir şey diyen vardı doğruluğu nedir?
Ne yapmamı önerirsiniz bu tarz bir durumda genel de rekabetçi takılıyorum.
BenQ monitörlerde istemiyorum renkleri çok kötü.
Bluetooth kulaklık ile oyunlarda ses kasamıyorum.
Merhaba, ben CS'den beri kulaklığı ters takarak ses kasmaya alışmışım bu alışkanlığımı bir türlü değiştiremiyorum kulaklığı düz taktığımda ses kesinlikle kasamıyorum.
Bunun herhangi bir şekilde kulaklıkta bir arıza olsun PC'de bir sorun olsun onunla alakalı bir durum yok.
Neden derseniz başka birini oturttuğum da o düz bir şekilde gayet normal bir şekilde ses kasıyorlar benim kastığım şekilde kasamıyorlar sen nasıl ters takıp ses kasıyorsun diyorlar normali bu zaten diyorlar...
Bir tane e-sporcu da var bu şekil de alışan kulaklığı ters takarak ses kasıyor.
Ben ne yapabilirim bu durumda? Ters takarsam rahatsız ediyor mikrofon da arkada kalıyor nasıl bir şey yapabiliriz?
Asrock B650E Steel Legend VS ASRock X670E Pro RS
Merhabalar, bu iki anakart dan hangisini tercih edeyim X670E pro aldım lakin diğeri daha iyiyse iade edeceğim açmadan kutuyu.
b650e de faz sayısı 2 adet daha fazla x670e göre başka ne gibi farkları var kaliteli olarak hangisi daha iyidir?
ASRock B650 Pro RS Alınır Mı?
Merhabalar, Asus ROG Strix B650-A Gaming WIFI ve ASRock B650 Pro RS arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 2K cebimde kalır Asrock alırsam ama aralarında önemli bir fark var mı merak ettiğim konu bu.
8000TL AM5 Anakart Önerisi
Ryzen 5 7600 işlemcim, idarelik de RX 5600XT ekran kartım var yükseltip NVIDIA 3070, 3080 arası almayı düşünüyorum.
Anakart arıyorum şimdi bütçem 8000TL güzel kaliteli AM5 anakart tavsiyesi yapar mısınız?
Son olarak bütçeyi korumak adına sistem de 2.el garantili bir anakart almamı tavsiye eder misiniz yoksa 2.el anakart da hele hiç bulaşmamı dersiniz?
RAM'i 2. el alacağım, boş kasayı da aynı şekil düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sony 55x89J VS Samsung 50QN90B
Hangi televizyon daha iyi sizce?
Vatandan TV Veya başka ürün alıp iade edebilen oldumu?
merhabalar bana servis çağırın sorun varsa ancak iade alabiliriz diye saçma sapan şeyler söylediler.
beğenmedim etmek istiyorum desen sıkıntı çıkartıyorlar ondada hakem heyetine git 6 ay uğraş öyle kazan...
neyse ki üründe ölü piksel de var bunuda belirttim o şekilde iade edeceğim bir sorun olmazsa umarım.
Tecrübesi olan yok mu vatanla alakalı bir daha vatandan töbe bir şey almam.
Sıkıntısız iade edebilen oldumu aramızda?
Televizyonu fabrika ayarlarına almadan iade edeceğim sorun olur mu?
Merhaba, vatandan TV aldım hem memnun kalmadım hem ölü pikselden iade için kutuya koydum lakin vatanın sitesinde ‘'Satın alınan elektronik ürünlerde; SIM kart takılması, Wi-Fi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir." diye bir yazı gördüm bu benim TV için de geçerlimi sıkıntı yaratır mı fabrika ayarlarına almadım kanallar yüklü içinde Wi-Fi'ya bağlandım ve Gmail'im açık Android içinde.
Akbank Hesap Açarak Para Kazanma
Merhabalar, akbank hesabı olmayanların faydalanabileceği bir kampanya var mobil uygulma üzerinden yapılıyor akbankın.
Arkadaşın YASİN seni de Akbank'ın avantajlı bankacılık ürünlerinden faydalanmaya davet ediyor. Hemen davet kodun ile Akbank Mobil'den Akbanklı olarak birçok bankacılık işlemini ücretsiz gerçekleştirebilir, sana özel avantajlı kampanyalar ve chip-para kazanma fırsatlarından yararlanabilirsin. Sana özel davet kodu: 1000561773 Hemen Akbanklı olmak için: www.akbank.com/MobildenYap kısaca kişi başı 250TL veriyorlar davet ettiğin kişi başına max 4 kişi davet edebiliyorsun 1000 lira alıyorsun.
benim kodum ile hesap açacak olanlara 250TL'nin 130TL'sini vereceğim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.119 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar