700 lira mouse önerisi
Şuanki araştırmalarım sonucu en mantıklı olarak rival 3ü görüyorum ama bildiğiniz kampanyada olan ya da daha kaliteli bildiğiniz bir mouse varsa yazabilir misiniz?
800 TL bandında kulaklık önerisi
Şuanda bende gamepower medusa var yaklaşık 1.5 2 yıldır kullanıyorum. Pedleri sökülmeye başladı ve kulağımı da takınca kaşındırmaya başladı. O yüzden yeni kulaklık almak istiyorum önerileriniz varsa lütfen söyleyin.
RTX 3060 Oyunlarda kasma(Brave'de bile)
Bilgisayarımın özelliklerini aşağıdaki fotoğrafta attım. Çoğu oyunda takılmalar yaşıyorum. Son günlerde brave'de dolaşırken bile takılmalar oluşuyor. Fortnite'da aşırı derecede takılma oluyor. Fakat Fortnite'da oluşan donma sadece bende değil diğer arkadaşlarımda da oluyor. Onların da bilgisayarları gayet yeterli olduğu halde. Oyundan kaynaklanıyor olabilir ama brave'deki takılmalara anlam veremedim.
AC Valhalla Dualsense Özellikleri Çalışmıyor
Gamebooster Fire Storm klavye alınır mı?
Şuanki klavyem de gamebooster g902 blue switch onu sahibinde 300e satacağım yarın. Onu satıp gamebooster fire storm alacağım. Beyaz red switch klavye istiyordum. En uygun fiyatlı bunu bulabildim. Biraz daha ucuz olsa daha iyi olabilirdi. Sizce g902yi satıp fire stormu almalı mıyım? Önerir misiniz?
Unpacking tarzı tatlı oyunlar
Arkadaşlar unpacking, Untitled goose game, lonely mountains tarzı oyunları çok seviyorum. Çok hoşuma gidiyor. Game pass de falan araştırdım buna benzer oyunları ama bulamadım önerilerininz varsa yazar mısınız? Sistemim tüm oyunları kaldırır ama zaten böyle oyunlar çok bilgisayarı yormuyor.
Ps5 kolu Pcde tam olarak çalışıyor mu?
Ben ps5 kolu almayı düşünüyorum. Bilgisayara bağlayacağım. Dualsense de uyarlanabilir tetik tuşları özelliği pc de kullanılıyor mu? Ps5 kolu pcde düzgün olarak çalışıyor mu?
RTX 3060 Oyunlarda kasma
Merhaba ben bilgisayarımı yaklaşık 1 hafta önce aldım fakat bazı oyunlarda bilgisayar takılıyor. Sadece bende değil arkadaşlarımda da aynı sorun yaşanıyor ve onların ekran kartı da 2060 ve 2060 super. Özellikle fortnite da aşırı takılıyor. Control adlı oyunda bazen takılıyor ve daha bir çok oyunda böyle. Bunun için özel bir ayar mı gerekiyor. Ekran kartı sürücülerim güncel. İşlemci 70 dereceyi aşmıyor. Ekran kartı da ısınmıyor. Bunun nedeni ne olabilir. Bence donanımsal bir hata değil. Çünkü öyle olsa öbür arkadaşlarımda da aynı sorun meydana gelmez. Sistemim: Gigabyte B540M S2H Gigabyte RTX 3060 OC Edition 3 Fanlı Ekran Kartı AMD Ryzen 5 3600 İşlemci WD 500GB M2 SSD NZXT H510 RGB Kasa Evga 600 Watt 80+ Güç Kaynağı Xigmatech Soğutucu
90-130 tl civarı mouse
90-130 tl civarı Bir mouse arıyorum sizce bu fiyatlarda en iyi mouse hangisi? Ben araştırdım gamepower kyojin i güzel buldum.
Oyun önerisi
Untitled goose game, inside, little nightmares tarzı oyun önerisi yapabilecek var mı? Sistem gereksinimleri biraz düşük olan bir oyun olursa sevinirim ekran kartım gtx 1050.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.983 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware