MSI laptop W7 kuramıyorum
EDİT: driver desteği olmadığından kurmaktan vazgeçtik. rufus uefi ile yükleyince kuruluyo aslında.
Bu sırada 1 usb belleğe birden çok işletim sistemi atabilme ihtiyacımızın olduğunu fark ettik (w7 ve w10)
bunu da Ventoy isminde bir uygulama aşırı basit bir şekilde yapıyormuş. konuya girenlere bir faydam olsun dedim.
https://www.ventoy.net/en/index.html
zırt yeni laptop aldık, elimde hazır usb flash var, 8 yıl önce aldığım msi ge60 a bu flash ile daha yeni kurulum yaptım w7.
Yeni aldığım msi gf63 thin free dos aldık, flashı takıyorum, f11 diyorum sadece ssd yi seçecek ekran geliyor, biostan boot menu de ayarları denedim önceliği usb dvd yaptım olmadı, usb harddisk yaptım yine olmadı.
Kalakaldık öyle mal gibi. yardımcı olabilcek biri var mı?
Mobile Legends oyununda Mi 10t
Telefonunda mobile legends yüklü olan var mı?
Ben sesli sohbeti açtığımda oyunun kendi sesi de çok net bir şekilde takım arkadaşlarına gidiyor.
Onların oyun sesi bana gelmiyor hiç.
Kulaklık takınca çözülüyor sorun. Ama mesele şu, telefondan çıkan sesi mikrofon neden geri yolluyor?
Bu eko sorunu değil midir?
Mobile legends yüklü olanlar lütfen yazsın, yoksa telefonu iade edeceğim.
Mobile Legends Oyun sesi karşıya gidiyor(mi 10t)
Oyunu kulaklıkSIZ oynuyorum, takım kurup sesli sohbeti açtığımda, benim sesim takım arkadaşlarıma gayet net gidiyor ama oyunun kendi sesi de karşıya gidiyor ve baya güçlü gidiyor.
Bunu nasıl engelleyebilirim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 962 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar