KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ
Arkadaşlar yks sınavı varken yatay geçiş yapan arkadaşlar yoksa önceden yatay geçiş yapmış arkadaşlar bakabilirse sevinirim.
Sorum şu diyelim A üniversitesinin B bölümünden C üniversitesinin B bölümüne GNO ile geçmek istiyoruz ortalamamız falan çok iyi hatta 3.9 olsun diyelim geçmek istediğimiz üniversitenin taban sıralamasıyla bizim sıralamamız arasında uçurum varsa (bizimki 57k C üniversitesinin ki 1k) bu ne kadar etkili olur Üniversite bölüme yatay geçişle 16 kişi alıyo son 3 senenin verilerine göre 2 tür yatay geçiş var birri zaen sınav sıralamanızla olan diğeri gno ile olan yönetmeliklerde ya da öğrenci işlerini aradığımda bununla ilgili net bir bilgi bulamadım bakıp bakmadıklarına dair temel şartlar arasında yok ama üniversitenin senatasu bakıyor olabilir mi bakıyorsa ne kadar dikkat ediyordur? Gerçekten yatay geçiş yapmış olan varsa özellikle koç bilkent boğaziçi ya da odtü ye yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Geşekkürler şimdiden.
345 TYT 6’LI DENEME 2021
345 Tyt 6’lı denemede 2. Ve 3. Denemem arasında 20 net fark varda bir tek bende mi öyle merak ettim çözen varsa yazabilir mi lütfen 🙏🏻
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.703 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar