Turkiye'ye tasinmak ve yerlesmek, bazi sorular
Herkese merhabalar,
Umarim konuyu dogru yerde aciyorum, gerekiyorsa modlar lutfen degistirsin.
Uzun zamandir dusundugum sey - Turkiye'ye tasinmak ve yerlesmek. Bunu hayata gecirmek cok yakin gibi gozukuyor. Sormak istedigim bircok sey var. Aklima geldikce konuyu guncellerim.
Simdilik en buyuk soru isareti yerlesim yeri - aranan ozellikler - milyonluk, buyuk sehir olmasin, ama kucuk bir yer de olmasin bir de buyuk sehire yakin olsun. En az 1 AVM'si olsun. En az 2-3 hastane, 2-3 eczane, buyuk market zincirlerinden en az 1'er olsun, buyuk bankalarin en az 1'er subesi. En az 2 iyi/buyuk internet servis saglayici. Bu cok onemli konu. Tum isim bilgisayarda. En az 100mbit download, 30-40mbit de upload lazim. Biliyorum upload Turkiye'de cok sikinti. Dusunuyorum biri kablo/fiberoptic, digeri de mobil olarak. Simdiden onerebileceginiz internet operatoru varsa? Simdilik kafama yatan Tekirdag(Suleymanpasa) ve Silivri. Ikisi de Istanbul'a yakin. Aradigim her sey en azindan kagit uzerinde var. Tekirdag'da 1 kez 2-3 gunlugune bulundum, merkezi iyi, Tekora AVM'si iyi. Sizin onerebileceginiz bir sehir, bolge, yerlesim yeri?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 342 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware