|
Bilgisayar kasası ve monitör kırılmadan nasıl paketlenir?
Merhaba arkadaşlar, benim abim Muğla'da üniversite okuyor. Ben de İstanbul'da oturuyorum. Benim kasa ve monitörüm abimde, ben de bilgisayarımı abimden almak istedim ancak kargolamaktan korkuyor. Abim bir şey olur diye eğer bir şey olursa kargo firmaları sorumluluk kabul etmiyormuş. Nasıl düzgün şekilde kırılmadan kargolar abim veya düzgün bir kargo firması söyler misiniz? Monitörün ve kasanın linklerini koyuyorum boyutlarına bakarsınız. İlk forum sorum bu arada çok çaresiz kaldım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Monitör:
Kasa:
bağımlılık yapacak oyun
arkadaşlar 1000-2000 saat oynayacak kadar saracak bi oyun öneriniz varmı lol oynuyorum zatenn ama metin 2 knight online falan yazmayın hiç sevmem
selam ben everest marka oyuncu mouse kullanmaktayım fortnite da build tuşları mouse üzerindeki makro tuşlarında sorunum ise makro tuşuna bastığımda sol tık basamıyorum veya sol tık bastığımda makro tuşuna basamıyorum eski mousemda böyle bir sorun yoktu internetten baktığımda bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.491 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun