Iphone silinen fotoğrafları geri getirme
Iphone u bilgisayara bağladım ve çıkan fotoğrafları bilgisayardan sildiğimi sanıp yanlışlıkla telefonumdan silmişim, şimdi fotoğraflar ne bilgisayarda duruyor ne de telefonda. son silinenler kısmında da yok. icloudda da yedekleme açık degildi. Geri getirebilecegim bir yöntem var mıdır, telefondan verileri kurtarma gibi bir şey.
İstanbul aydın, Işık, İstanbul Bilgi'de okuyan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Grafik tasarım önlisansa geçiş yapacağım, herhangi bir ingilizce muafiyet sınavına girmeme veya tekrar hazırlık okumama gerek var mı?
Önlisanslarda bölüm türkçe oldugu icin hazırlık olmadıgını düşünüyorum ama bilenler yardımcı olabilirse cok sevinirim. hazırlık varsa da sınav çok zor mu, sınav hakkında da bilgi verebilir misiniz?
fatih sultan mehmet vakıf üniversitesine yatay gecis yapmayı düsünüyorum, istedigim bölüm de bir tek orada var (4 yıllık grafik tasarım). üni pek iç açıcı gibi gelmedi, ortamı farklıymış sanırım ve eğitimi de nasıldir bilemiyorum. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
ayrıca 2 yıllık grafik tasarım tutan yerler de var; nişantaşı, istanbul aydın, istanbul bilgi, ışık üni vs. buralara mı geçsem acaba daha mı iyidir?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 509 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar