Apple Klavye Yardım
Selamlar
Bu Apple klavyeden almak istiyorum. Teknosadan alacaktım ama Media Markt ta gördüm daha ucuz. Ürün kodları da aynı ama ürün özellikleri aynı deil. Media Markt taki klavyenin boyutu daha büyük mesela.
Ürün kodları aynı ama özellikleri farklı sanırsam veya bi yanlışlık yapmışlar. Bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
https://www.teknosa.com/apple-magic-keyboard-turkce-kablosuz-beyaz-q-klavye-mk2a3tqa-p-785790875?gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAn-2tBhDVARIsAGmStVlsD1TcexPNHk1LuEbR0RuQeH_qy3zHYpW7R--kkxuFnYkZsRrieWsaApLGEALw_wcB
Amazon Prime Üyeliğimi Yenileyemiyorum. Yardım Edin Lütfen.
Üyeliğimi yenilemek için bastığımda bu ekran geliyor. İninal kartımla yükleme yapıyorum. İçinde para da var yeteri kadar. Ama başka tarayıcıdan denedim son 2 gündür sürekli deniyorum ama olmuyor 2 gündür üyeliğimi yenilemiyorum. Ne yapmam lazım bilgili birileri var ise açıklayabilir misiniz bana?
League of Legends Menüde Geçilemeyen Boş Bir Kutu Var
League of Legends'a girdiğim zaman böye boş bir kutu çıkıyor kapatamıyorum da bilgisayarımı yeniden açtım gir çık ettim kaç kez açılmıyor. Hala bu şekilde.
Yardım ederseniz çok mutlu olurum. ;(
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy Paketi alınır mı fiyatı 486 yerine 88 tl ye düşmüş de?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 924 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet