Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
İnstagram gizli profil görüntülenme denilince akla gelen postegro hakkında sizlere bu yazımızda; postegro nedir? postegro 1.48 apk indir, lili postegro web gibi aklınızdaki soruların cevabını bu rehber içeriğimizde sizlere anlatacağız.
Postegro nedir diye merak edenler için, lili tarafından geliştirilen ve public olarak sunulan bir; instagram üzerinde takip etmediğiniz gizli profilleri görmeye olanak sağlayan bir platformdur. Postegro uygulamasının çalışma mantığını anlatacak olursak, siz kendi hesabınızla giriş yapıyorsunuz. Postegro oradan sizin takip ettiğiniz kişileri çekiyor, y kişisi gelip x kişisinin profiline bakmak istiyor ve bu x kişisini siz takip ediyorsunuz. Postegro sizin hesabınız üzerinden o profilin verilerini çekip y kişisine sunuyor. Postegronun temel çalışma mantığı bu şekildedir. Eğer sizle
Postegro Giriş Yap – Lili Postegro Web
Postegro sitesine girerek instagram’da gizli profilleri görmek istiyorsanız şuan postegro web sitesine giriş bölümündesiniz. Bu kısımda size vereceğimiz yöntemlerle web üzerinden postegro – lili ye giriş yapabileceksiniz.
Instagram Videolar Donuyor Hatası ve Çözümü 2022
Instagram, her aldığı güncellemede eski telefonlarda daha ağır çalışan bir mobil uygulamadır. Bu sebeple Instagram’da video izlerken donma ve kasma yapıyorsa muhtemelen cihazınızın donanımları ile alakalıdır fakat bir ihtimal ağ bağlantısı ile de kaynaklı olabilir. Bunun için bu yazımızda sizlere Instagram videolar donuyor hatasının çözümünü detaylıca anlatacağız.
Lol Hesap Değeri Hesaplama
lol hesap değeri hesaplama hakkında sorularınız varsa size içerik hazırlamak istedim: https://sasirma.com/lol-hesap-degeri-hesaplama/
özet:
Lol hesabınıza satmak istiyorsanız Lol Hesap Değeri Hesaplama sorusunu merak etmeniz gayet normal. Az önce de söylediğimiz gibi bazı etkenlere dikkat etmemiz gerekiyor.
Örnek vermemiz gerekirse eğer; hesabınızın 230 seviye, diamond liginde olduğunu ve TR serverinde olduğunu varsayalım, hesabınıza 2 ebedi, 20 efsanevi ve 50 tane de diğer kostümlerden olduğunu varsayalım. Bu hesabın tahmini ederi 650-700 TL bandındadır.
LOL hesabınızın değerini etkileyen;
Kaç seviye olduğu,
Lig durumu,
Ebedi, efsanevi vb. kostüm durumu,
Hesapta kaç şampiyon olduğunu hesaplayarak kendinize özel lol hesap değerini hesaplayabilirsiniz.
filmoyunculari.com yayında
https://filmoyunculari.com/ siteyi aktif hale getirdim. yorumlarınızı bekliyorum...
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.387 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu