tarayıcı önerisi?
mrb. şuan opera tarayıcı kullanıyorum. tarayıcı güzel ve vpn özelliği var. ancak çok kasıyor. win 7 explorer kullandığımda hiç kasmıyor siteleri anında açıyor ve opera gibi görev yöneticisinde bir sürü yeni görev açmıyor. bazı siteler erplorer ı tarayıcı eski deyip kabul etmiyor. bazende araçlar görseller gibi sekmelere tıklanmıyor. opera gibi kasma sorunu dışında sorunsuz çalışan ve vpn özelliği olan hafif bir tarayıcı önerisi arıyorum. örneğin telefonda facebook proğramı kasıyordu bende facebook lite indirmiş hızlı ve kasmaz. bunun gibi ama opera lite bulamadım. sistem intel cure due 2.33 ghz, 2 gb ram 64 bit, ekran kartı onboard . sistem özelliklerini yükseltemem sadece tarayıcı arıyorum. crome ve firefox denedim o da kasıyor
huawei şarj sorunu
Huawie p20 lite telefonum süper güç tasarrufu moduna aldığımda 10 saatte geçse şarjı nedeyse hiç gitmiyor. bu modda sadece arama yapma,cevaplama, saat ayarları, hesap makinesi gibi bir kaç uygulama aktif. ancak bu modda değilken misal şarj gece %20 deyken sabah bitmiş ve kapanmış olduğunu görüyorum. tüm arka plan uygulamaları sonlandırıyorum ve net bağlantısını kesiyorum. bluetooth ve konum gibi şarj yiyen herşey kapalı
silkroad pvp önerisi?
mrb. en az 150 lvl 16-16 degree sw arıyorum. oyunda premium,devil vs. herşey kasarak elde edilebilir olsun. şuan aktif böyle bir sw bilen varmı
Taahhüt ve gsm operatörü değiştirme sorunu
selamlar. Ben Türk telekom alt yapısındaki pttcell faturalı müşterisiyim. 26 ekimde benim taahütüm doluyor. Taahüt bitince başka bir operatöre faturasıza geçecem. sorun şu ki taahhütün bittiği gün fatura kesiliyor ve kasım için indirimsiz 65 tl fiyatıyla tarife devam ediyor. şimdi 26 sından 1 gün önce tarifeyi iptal etsem cayma bedeli olur mu? olursa ve çıkmasam mesela 27 sinde çıksam bu sefer ekim için kesilen faturaya ek olarak kasım ayı içinde indirimsiiz tarife ücreti istiyecekler. müşteri hizmetleri bu gün taahhüt bitiyor diye yenisini yapmak için yeni bir teklifle aradı. kabul etmedim çıkacam 26 sında dedim oda o gün çıkarsan cayma bedeli olur, yeni indirimli teklifi kabul etmezde 27 sinde çıkarsan şuan ki tarifenin indirimsiz halini yani 65 tl daha ödersin dedi. iki ucu .... değnek gibi bişey. Cayma bedeli ve taahhüt bittikten sonraki ay için tarife ücreti ödemeden çıkma şansı var mı?
hp laptop kapanma ve siyah ekran sorunu
Mrb.lar. Benim hp dv6 diz üstü bilgisayarımdaki sorun şöyle: geçen yıl aşırı ısındığı için heatsink compounds zp-360 termal macun alıp işlemciye uyguladım.fanı temizledim ancak ısınma sorun çözülmedi.birkaç defa denedim kalın sürdüm ince sürdüm ama değişen birşey olmadı. asıl sorunsa bir süre sonra pc açıldıktan sonra 3-5 dakka içinde aniden kapanıp yeniden açılması oldu.Bu sorun giderek arttı ve şuan güç düğmesine bastığımda çoğu zaman fanlar çalışıyor caps lock tuşu 1 kere yanıp sönüyor ve ekrana görüntü gelmiyor.15-20 denemede 1 kere açılıyor masa üstüde geliyor ancak hiç bir proğram çalıştırmasamda ısınma olmadan birkaç dakika sonra yine aniden kapanıp açılıyor ve yine ekrana görüntü gelmiyor.
caps lock un 1 kere yanıp sönmesi işlemci arızası deniyor ama kimisi de anakarttaki bazı küçük devre elemanlarının kısa devre yaptığını söylüyor. eğer kısa devre varsa yada işlemci arızalı ise 20 kerede denesem açılmaması gerekmez mi? işlemci üstündeki soğutucu bakır boruların vidalarından biri yalama ve sıkılmıyor bundanmıdır yoksa fanı çalıştığı halde eskidiği için işlevinimi yitirmiştir yoksa bir yerde temassızlıkmı vardır
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.065 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar