Tercih Konusunda Tavsiye (Sayısal 3582 sıralama)
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi bu sene sayısalda 3582 sıralama yaptım. Ancak tercih konusunda kafam çok karışık.
Böyle bir tercih listesi hazırladım, İTÜ matematik mühendisliğini mi öne koymalıyım GTÜ Bilgisayar Mühendisliğini mi karar veremedim. (Gelecekte yazılım ile uğraşmayı planlıyorum)
Veya tercih listemle ilgili başka bir öneriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
KYK INTERNET VE ODA ARKADASLARI
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim kısıtlı internetim ile yazıyorum geldiğim şehirde internet problemi yaşıyorum, bölümüm sebebiyle interneti çok kullanmam gerekiyor yurt içerisinde arkadaşlarla ortaklaşa vodofone redbox almak istiyoruz yurt buna bir problem çıkartabilir mi ?
Bide her sene kyk arkadaşlarımız değişiyor mu bunu merak ediyorum aramız iyi arkadaşlarla çok ayrılmak istemiyoruz.
Kyk yurt yedek
Arkadaşlar kyk yurt başvuruları açıklandı bildiğiniz gibi ben Isparta Süleyman Demirel üniversitesinde okuyacağım, okulum 4 ekimde açılıyor 304. sıradayım 20,23,27 eylülde yedekler açıklancak sizce gelme ihtimali nedir özel yurt bakmalı mıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yatay geçiş hakkında tavsiye
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar dilerim bir konu hakkında sizlere danışmak istedim.
Bu geçen sene bilgisayar mühendisliği kazandım bu sene ilk sınıfa başlayacağım gideceğim üniversite çok müthiş bir üniversite değil bu sebeple yatay geçiş denemek istiyorum fakat bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmek, yeni bir şeyler katmak çok önemli 1 senemi yatay geçiş için derslere vermek mi mantıklı yoksa üniversite faktörünü es geçip yazılım dillerini öğrenmek mi mantıklı gerçekten çok arada kaldım düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim
Edit: Bu sene isteğe bağlı olarak hazırlık okudum başvuracağım okul İngilizce eğitim veriyorsa sınava girmem gerekir mi okuldaki not ortalaması ile başvurabilir miyim ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.087 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar