Discord Bot Hizmeti
Merhaba herkese, istediğiniz Discord botunu ucuz bir fiyata yapacağım. Freelancer sitelerinde zaman çürütmek istemediğimden bu yola başvurdum. Daha önceden Cynth ve MYTD gibi programları yapıp bu forumda yayınlamıştım, inceleyebilirsiniz. Botunuzu Windows üzerinde çalışacak biçimde tasarlıyorum, bir konsol uygulaması olarak çalışıyor. Merak ettiyseniz D#+ kullanıyorum. Kaynak kodunu çok uçuk bir proje olmadığı sürece vermeyi düşünüyorum.
Resimde gördüğünüz üzere kelime oyunu, mini oyunlar (rastgele matematik) ve anket gibi birçok özellikte botları yapabilirim. Süresi ise değişkenlik gösterebilir. Basit bir bot için aynı gün veya ertesi gün, komplike bir proje için de 1 haftaya kadar süre uzayabilir.
Fiyat konusuna gelince de 5-30 TL arası diyebilirim.
Benimle iletişim kurmak isterseniz e-posta adresi coreliumdev@gmail.com, discord da JaFoste#4451.
Şunu da şimdiden belirtmek isterim, eğer yapamayacağım bir proje teklif ederseniz sizi yarı yolda bırakmam. Yani yapamayacağımı baştan belirtip para için işe başlamam.
Şimdiden teşekkür ederim.
[Tanıtım] Cynth Müzik Çalma Programı
Merhaba, bugün sizlere birkaç aydır üstünde çalıştığım programı tanıtmak istiyorum. Program genel olarak müzik oynatmaya yarıyor.
Özellikleri
- Oynatma listesi oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz.
- Kullanımı kolaylaştıracak birkaç özellik. (Ses kısıldığında müziğin durması veya uygulamanın gizlenmesi vs.)
- Özelleştirme seçenekleri.
- Kolay ve hoş arayüz.
- Tuş kısayolları sayesinde müziği kolayca yönetebilirsiniz. (Shift + Medya Tuşu)
- Müziklerin sanatçısı düzgün olmadığı takdirde belirli bir algoritmayla dosya isminden sanatçıyı otomatik çıkartabilirsiniz.
- Sadece bilgisayarınızdan değil, YouTube üzerinden de direkt olarak müzik dinleyebilirsiniz.
Birkaç Not
- Program MIT lisanslıdır, düzenleyebilir ama paylaşamazsınız.
- Sarı yükleme ibaresi müziğin belleğe alınma yüzdesini gösterir, çevrim içi müzikleri 7 dakikadan uzun seçmemeye özen gösterin.
Linkler
Github (Kaynak ve İndirme)
Resimler
Her türlü eleştiriye açığım, umarım size bir faydam dokunabilmiştir. İyi forumlar.
Düzenlemeler
An itibariyle 1.2 sürümü çıkmış bulunmakta.
- Arayüz geliştirmeleri, optimizasyon ve hata iyileştirmeleri.
- Oynatıcı çekirdeği yeniden yazıldı.
- Müziği baştan başlatmak için kısayol eklendi. (Shift + Alt + R)
- Müziğin küçük resmi arayüze plak temasıyla eklendi.
- Çoklu dil desteği eklendi. (Sadece Türkçe ve İngilizce)
- Artık favorilerinizden liste oluşturabilirsiniz.
- Oynatılan müziğin ismine çift tıklayarak listede yerini bulabilirsiniz.
- Hakkında ve geri bildirim kısmı ayarlara taşındı.
Tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
[Tanıtım] My YouTube Downloader
Merhaba, bu yazıda sizlere henüz bitirdiğim programı tanıtmak istiyorum. Program, genel olarak YouTube videolarını indirmeye yarıyor.
Özellikler:
- Video veya oynatma listesi indirebilirsiniz.
- Metine yazdığınız videoları bulup indirebilirsiniz.
- HTTP Proxy ayarlayabilirsiniz.
Program Resimleri:
Not: İndirme yavaş ise bu YouTube'un filtresinden kaynaklanabilir.
Virus Total: https://www.virustotal.com/gui/file/dfe53ba37dd0cb79f3e725ac402e9931b08bc757f95c192a2d3fef2614055082/detection
İndirme: https://bitbucket.org/etkmlm/myytdownloader/downloads//
0.7.2 Güncellemesi:
- Varsayılan konumun temizlenmesine dair bir sorun giderildi.
- MP3 indirmelerindeki format sorunu düzeltildi.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.338 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar