2 onemli sorum var
merhaba arkadaslar ben gecen seneki tyt puanimj kullanacagim bu sene.Gecen seneki tytmi kullanacaksam bu seneki tytye basvurmam gerekiyor mu yani parasini odemem gerekiyor mu?Bir de tyt 1k ile sozelde ilk 100 icin kac net lazim tahmini olan varsa yazabilirse süper olur.İyi gunler iyi calismalar.
Ankara tiplilar baksin
Arkadaslar burada kazananlar var gordum whatsapp grubu falan var mi olan alabilir mi rica ettim
Tıpta pdö sistemi
Merhabalar.Tercih yaptım yuksek ihtimal Ankara Tıp gelecek.Biraz arastirdim ankara,dokuz eylul,on dokuz mayie gibi unilerde pdö sistemi varmis.Forumda ve baska sitelerde biraz arastirdim pozitif konusan var negatif konusan var.Bu sistem hakkinda realist konusacak biri var mi belki tip secen arkadaslarin gittigi unilerde bu sistem vardir ve bilgilenirler benim gibi.(Sadece ankara unisi icin değil tum unilerden olabilir.)
Bu siralamaya bu tercih yanlis mi olur ?
Bazi konulara ayni seyleri yazdim ama net cevap almak icin tekrar yaziyorum.Tip fakultesi tercih edecegim 2400e girdim.Bu siralamaya ankara tip(turkce) dogru tercih midir ?
( Capa yazamiyorum ailem de ben de istanbulu istemedigimden)
Ankara tip hakkinda
Arkadaslar sonuclar geldi ben de yuksek ihtimal ankara tipi tercih edecegim.Artilari eksileri nelerdir pisman olur muyum zor olduğunu duydum ve korktum acikcasi biraz.Tip okumaya cok kararliyim beni yolumdan dondurecek kadar problemli bir okul mu ?
28k to 2.4k
7 8 k beklerken ust siralarda ne kadar iyi geldiğini goruyorsunuz.tytde 1k aytde 2.4k
Yani 2018x0.3 gibi bir sey oldu arkadaslar.
Az kaldi diye tahmin istiyorum
Acmistim bi ara ama tekrar actim az kaldi aciklanmasina dogru tahmin edebilen cikacak mi diye merak ettim.
Turkce 36.25
Sosyal 17.5
Mat 30.75
Fen 17.75
Total 102.25
Ayt mat 33.75
Ayt fen 33.75
Total 67.5
Obp 88.3(dusuk olmasina bakmayin lise zordu beles sozlu falan olmayan bir okuldu tabi cok kotu oldu benim icin baya etkileyecek.caliskan bir ogrenciydim asagi yukari.)
Siralama tahmini icin hesap actim
Troller var biliyorum aslında acmamaliydim ama yaptim bi kere.Gecen seneden 14k tytm var bu seneki netlerim ise:
Tyt 102.25
Ayt 67.5
Obp 88.3 (yazmayi unutmusum cok prd)
(bunlar max netlerim kodlama vs. Problem var mi bilmiyorum tytyi kontrol edemedim.optigi)
Sorum ise ilk 5kda sansim var mi hic ?Ankaradaki tiplardan birini cok istiyorum ama siralama yuzunden cok stresli gunler geciriyorum.Hep bi endise kaygi.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.183 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet