ETHİCA SİGORTA REZALETİ
Ethica sigortadan Kaskolattığım 2018 Opel Insignia marka aracıma 08.06.2021 de %100 kusurlu olduğu kanıtlanan bir araç çarptı. Opel yetkili servisi diye Ethica tarafından kandırıldığımız daha sonra yetkili olmadığını öğrendiğimiz servis, 107.000 lira üzeri hasarı olduğunu bildirildi. Ön Hava yastıkları, ön tampon, ön panel, ön iki far, 2 sis, sağ çamurluk, kaput hava yastığı, arka iki emniyet kemeri ve birçok motor parçası imha olan, Aracıma atanan eksper, raporda pert olmasını bildirmiş ama bana 13 gün haber etmedi.
Aracımı ihalede satın alacak şirket arayınca şok oldum, Müşteriyi hiç takmayan Ethica Sigortayı aradım, araç nasıl ihaleye çıkar da haberim olmaz dedim, araç ihaleye çıkmadı dedi, eksperi aradım çıktı dedi. Yalan söyleyen Ethica görevlileri beni ağır hasar birimine iletip kaçtı. Ağır hasar sorumlusu Aracın ihaleye çıktığını, kazalı haliyle 192.000 lira civarı teklif aldığını söyledi, bakın bana sormadan satılığa çıkarılmış arabam hem perte çıkarıp satıyorlar hem parasını düşük ödemek için onarırız bak diye tehdit ediyorlar.
Aracımın pert etmişlerdi ama parçaları kendilerinin göndermesi ile 107.000 liralık parça ve işçilik fiyatını 51.000 liraya halledebileceklerini söylediler. Avukatım asla orijinal parça takmayacaklarını hep aynı senaryoyla milleti dolandırdıklarını, pert olmaması için önce onarıma onay verdirip sonra 2. Kalite parçalarla mağdur edeceklerini söyledi. 290.000 lira bedeli olan aracı Ethica Sigorta hasar ortağı Optimum çözüm görevlisi T***** K*** isimli şahıs, önce 240.000, dava açacağım deyince 260.000 liraya ama hukuki yola başvurmama şartıyla pert edelim dedi. Anlaşmaya şerh koydum, silin onu yoksa aracı onarırız diye tehdit etti, mail kayıtları duruyor.
Aracı kendi isteğimle ama onların verdiği fiyatla pert etmek istediler. Bu ülkede sigorta şirketleri de onun ortakları da mafyalaşmış. 290.000 lira bedeli olan arabadan 260.000 lira aldım. Karşı taraf %100 kusurlu ve ben mağdur edildim, Müşteri odaklı hizmete bakın, tam tamına 30.000 lira dolandırıldım, 500 lira uygun diye yaptırdım 30.000 liram gasp edildi. Herkes bilsin bu organize işleri, Aracınıza atanan eksperde, sigortayla iş birliğinde mağdur olun diye elinden geleni yapıyor, oda dosya parasına bakıyor.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.299 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sigorta ve Kasko İşlemleriniz