Uluslararası Saraybosna & Balkan Üniversitesi
Bu iki okul hakkında bilgisi olan varmı lisans tamamlama yapıyorlarmış 3. sınıftan başlatıyorlarmış Saraybosna 2.5'dan başlatıyormuş artık neyse denklik sorunu yok eğitim dili ingilizce ücretleri yıllık 32.000 TL bu iki okul hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı ?
Steam Digit Hesap
16-17 Yıllık arası Digit hesap arıyorum 5 ve 10 Yıllık CS:GO Rozetleri bulunan ayrıca ilk mail adresi olması tercih sebebidir satan arkadaşlar konu altına yada özel mesaj ile iletişime geçebilirler.
Yurtdışı'nda Lisans Tamamlama
Merhaba arkadaşlar ben Türkiye'de Sosyal Güvenlik Önlisans bölümü mezunuyum Makedonya,Saray Bosna,Sırbistan,Ukrayna vb gibi Balkan Ülkeleri'nin birisinde lisans tamamlama yapmak istiyorum yada başka bildiğiniz bir okul var ise orasıda olur sanırım Avrupa'da böyle bir sistem yok o yüzden Balkanlar'daki okulları düşünüyorum Hukuk olabilir birkaç danışmanlık firması ile görüştüm fakat danışmanlık ücretleri 1.000 ile 1.500 euro arası ücret istiyorlar 10 ile 15 Bin tl arası yapıyor bu ayrıca bu Ülkeler'de denklik sorunu, YÖK tanıması ders saydırma, orada yaşam koşulları vb gibi bilgi sahibi arkadaşlar yeşillendirirse çok iyi olur danışmanlık firmalarına bu kadar para vermek istemiyorum Makedonya biraz sıkıntılıymış fakat Kosova iyi diyorlar Hukuk için yıllık 1.000 ile 1.500 euro arası buralarda okuyan,yaşayan, bitirmiş veya bu işleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Almanya'da biraz değişik ve karışık buna benzer bir sistem varmış o konu hakkında'da bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok iyi olur.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 2.180 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El