Arkadaşlar merhaba 2009 Model Cİtroen C5 marka aracım mevcut. Geçen gün ufak bir kaza geçirdim kaza sonrasında radyatör fan motoru kırılmış. Ancak şuanda hiçbir yerde yeni ürün bulamıyoruz. Bu araç konusunda uzman olan yada bu aracın parçalarının satıldığı bir yer bulan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Sorunum araç şasi numarasından kontrol edilip aynı ürünü almaya çalışınca parçacılarda 3 pinli bir ürün bulunurken aracın üstündeki ürün 2 pinli . Bu nedenle araç tamir edilemiyor. Yaklaşık 15 gündür araç bekliyor
Arkadaşlar Kaspersky Premuim 20 cihazlı lisans var. Ortak olarak kullanmak isteyen varsa 15 kişilik yer mevcut
2 yıllık lisans süresi var .Toplam 1300 tlye aldım bilgisayar başı 65 tl düşüyor Almak isteyen varsa özelden dönüş yaparsa hemen tanımlama yapabilirim.
Abonelik Başlangıc 09/11/2024
Lisans Sonu: 12/11/2026
Ücret 2 yıl için sadece 65 Tl. Kurulumdan sonra ücret ödenebilir.
Kalan Cihaz Sayısı: 15
Merhaba arkadaşlar, Superonline altyapısından Millenicom kullanıyorum. 1 hafta önceye kadar sorunsuz kullanıyordum. İlk olarak salı günü ınternete bağlanamadım. Teknik servis gelip ont cihazına giren fiber kablonun ucunu değişip gitmiş sorun hallolmuş gibiydi. Ancak bugün sabah kalktım yine internet yok. Malumunuz hafta sonuda. Eve gelip destek verip vermeyecekleri muamma. Sizce 2 günde o kablonun yeniden kopması mümkün mü? Kesinlikle hiçbir fiziksel darbeye falan maruz kalmıyor.
Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.101 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar