CPU'um aşırı ısınıyor...
MERHABALAR, bilgisayarımı 2020 yazında satın almıştım. ilk başlarda bir sorun görmedim ve hissetmedim zaten bunu kanıtlayan bazı olaylarda var resim olarak alıntılayacağım. Kasamın bozukluğundanmıdır belkide benim bakımsızlığımdan kasamda toplam 6 fan bulunmakda arka fan tamamiyle duruk üst iki fandan 1 tanesi tamamiyle duruk ön 3 fanın 1 tanesi bozuk çalışmakda fanlarımın bozukluğu cpu ısımın 20 derece gibi bir yüksekliğe yükselteceğini sanmıyorum ama yinede bunu düşünür hale geldim. yakın zamanda sıvı soğutucuya geçeceğim belkide sorunum düzelicekdir ama yinede şuanda bu halde bulunması normal olduğunu düşünmüyorum. neyse konuyu dahada uzatmadan güncel sıcaklıkları ve birkaç ay önce sağlam bir oyunda aldığım ısıları paylaşacağım.
Arkada opera steam ve discord açık olduğu halde sıcaklığı
sıcaklığın bukadar düşük olduğuna aldanmayın bu fotoyu yüklerken 81 derece gibi bir ısı gördüm.
Şimdi gelelim birkaç ay önce iyi bir performans gerektiren optimizasyonu kötü olan bir oyunda aldığım sıcaklığa
Fotoğraf çekildiğinde yaz dönemi olduğunu ve o dönemde sadece 1 tane fanımın bozuk olduğunu eklemek istiyorum.
OCCT ile denemelerde %100 kullanımda 95 derece gibi bir ısı gördüm maksimum değerlerde. normal günlerde sürekli oynadığım Black Desert Online oyununda 95 derece görmüştüm.
Siz sormadan hemen söyleyeyim pc im toplama macunu aldığımdan beri değişmedi el ile toplama değil bir bilgisayarcı tarafından toplandı.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 484 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili online RPG Oyunları