Download (İndirme) Hızım İnternet Hızımdan Düşük
İyi forumlar
Evde ki internet tarifesi 12 ye 3 ama hız testlerin de bir sorun yokken konu bir şey indirmeye gelince indirme hızı 1 mb üstüne çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim.
Ekstra Bilgi:
İnternet: TürkTelekom
Bu sorun ne zamandır var bilmiyorum üni den eve yeni geldim 1 senedir yokum.
İndirme hızı sadece steam de değil diğer her program ve sunucuda da 1 mb ın üstüne çıkmıyor.
İnternete başka cihaz bağlımı diye kontrol ettim. Sadece benim bilgisayarım bağlı.
Ethernet ve Wifi ile ayrı testler yaptım sonuç değişmedi.
Steam için defalarca indirme bölgesi ni değiştirdim yada indirme önbelleğini temizledim sonuç değişmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
IP DEĞİŞTİRME
CS 2 de host olup harita açıyorum ama sadece aynı wifi ya bağlı olanlar bağlanabiliyor. bu yüzden diğer arkadaşlarımın da girebilmesi için pc ıp lerini benim ıp im yapmaları lazım. yayıncılar filanda para verip sunucu açmak yerine böyle 5 vs 5 atıyorlar. bunun için hangi program kullanılıyor. yardımınız için teşekkürler şimdiden.
Mining de verimlilik
Miningin verimliligini sadece ekran kartımı belirliyor yoksa kasada ki bazı parçaların da iyi olmasımı gerekir.
SSD Nasıl Kullanılıyor
Merhaba. Dizüstüme cd romu söküp ssd takıcam ama nasıl yapıcagımı anlamadım ssd yi hdd yerine takıp hdd yi cd rom yerine mi takmam gerekiyor. Yoksa ssd yi cd rom yerine taksam bi sıkıntı olmaz mı.(hdd kullanmama gibi bir lüksüm yok ssd 120 gb ve bana yetmez)
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 400 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı